Tendințele din lumea culinară anunțate la Food Bloggers Conference

Tendințele din lumea culinară anunțate la Food Bloggers Conference
person Horeca
access_time_filled

comunicat fbc21Continuând o tradiție de opt ani, Food Bloggers Conference revine cu o nouă ediție, pe 9 decembrie. Pregătit să ofere celor pasionați de mediul online și de gastronomie sesiuni pline de idei și abordări proaspete, evenimentul va reprezenta, cu siguranță, o sursă de inspirație pentru comunitatea culinară.
Conferința propune, de asemenea, noi instrumente și tactici pentru creșterea audienței, rețete de succes în blogging și modalități prin care creatorii de conținut pot lega colaborări de durată cu branduri relevante din industria alimentară și nu numai.

Cea de-a treisprezecea ediție îi va avea ca invitați pe: Mihaela Metaxa (Blogger Blondelish.com & Director de Creatie YUMcreative.com), Oana Irina Coantă (Chef Manager Bistro De L’arte), Nicolae Lică (Executive-Chef, Jw Marriott), Adrian Hădean (Chef), Florin Scripcă (Chef), Alina Iancu (Promotor Branzeturi & Vinuri Locale), Teodora Juravle (Head of Marketing, Electrolux România), Andreea Retea (Blogger & Pr Consultant), Adriana Sohodoleanu (Doctor în Sociologia Practicilor Alimentare), Marius Tudosiei (Owner Bacania Veche), Georgiana Ilie (Creatoare Meal Planning de care te poți ține), Corina Dima (Blogger, de-corina.ro) și Mihai Toader (Chef, Soro.lume), Valentin Hristu (Antreprenor Horeca), Andreea Cotet (Creatoare 3mesepezi), Corina Rijnita (Creatoare 3mesepezi), Cristian China Birta (Antreprenor Digital Asociat în Agenția, Kooperativa 2.0).

Accesul la transmisiunea online este gratuit, iar pentru participare este nevoie de o înscriere prealabilă pe www.foodbloggers.ro. Evenimentul va fi transmis live pe 9 decembrie, începând cu ora 10.30.
Conferința se va desfășura în format hibrid, cu o audiență restrânsă în sala de conferință, în condiții de distanțare fizică, și cu un public larg online.
Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys împreuna cu Lidl România și în parteneriat cu Nespresso, Shan’shi, Hochland, Electrolux, Kotanyi și Pastele Băneasa.
Pentru a fi la curent cu noutățile despre #foodbloggers2021, urmăriți pagina oficiala și evenimentul de pe Facebook.

Despre Evensys
Evensys este o companie de planificare de evenimente, cu peste 15 ani de experiență în organizarea de evenimente business. Evensys este specializată exclusiv pe dezvoltarea de conferințe și de seminarii proprii, ce acoperă șapte domenii de activitate: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, HR, Real Estate, Production și Retail. Evenimentele organizate tratează tematici actuale, care privesc atât industria de business locală, cât și cea din Europa Centrală și de Sud-Est.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302