Toamna vinurilor premium la GoodWine

Toamna vinurilor premium la GoodWine
person Horeca
access_time_filled

Ediția de toamnă a Târgului Internațional de Vinuri GoodWine își deschide porțile vineri, 20 noiembrie la Romexpo, Pavilion C1, București.

Printre expozanți se numără Casa de Vinuri Cotnari (Partener Oficial), Jidvei (Partener Principal), Vincon Vrancea (Partener), Crama Oprișor, Avincis, Agricola Știrbey, Vitis Metamorfosis, Liliac, Crama Gîrboiu, Domeniile Tohani, Balla Geza, Budureasca, Domeniile Sâmburești, Senator Wine, Crama Cepari, Alcovin Măcin, Crama Ceptura,  Purcari,  Casa de Vinuri Huși, Crama Hermeziu, Domeniul Vlădoi, Cricova România, Domeniile Ostrov, Domeniile Blaga, Pivnițele Theodoros, Crama Rătești, Carastalec, ONVV Moldova (cu peste 18 producători), Ambasada Chile, Barza Albă (Republica Moldova), Giuliano Tartufi (Italia), Nomibo, Călărași Divin.

vinuri premium goodwine

Republica Moldova ocupă un spațiu generos în cadrul târgului, în care expun peste 20 de expozanți, atât în standul comun al Asociației Wine of Moldova, dar și în standuri separate. în standul Wine of Moldova vor fi prezenți Călărași Divin, Vinfoteca & Co, Chateau Vartely, Nis – Struguraș, Crama Domnească, ET CETERA WINE, Fautor, Castel Mimi, Divib Media, Mold-Nord, Vinăria Țiganca, Vinăria din Vale, Vinuri de Comrat, Wine International Project, SUVOROV-VIN, Berhord Vin, Vinaria DAC, Mezalimpe. în alte standuri, vor fi prezenți Purcari, Crama Ceptura, Barza Albă și Divin Călărași (distillate din vin).

Noutăți și surprize pregătesc și Casa de Vinuri Cotnari, Partenerul Oficial al evenimentului, care va prezenta Castel Vlădoianu, feteasca neagră 2013 cu eticheta semnată de enologul George Maluțan. Jidvei, Partenerul Principal Goodwine, va aduce în stand,  vinuri din anul de recoltă 2014.

în premieră la Goodwine sunt prezente Crama Cepari, Carastelec, Crama Hermeziu (Domeniile Lungu) și Pivnițele Theodoros.

Crama Oprisor va lansa Cabernet Sauvignon Crama Oprișor 2013, Smerenie 2013 și Passarowitz 2011. Avincis va lansa Negru de Drăgășani 2012, iar Nomibo va aduce în premieră șase vinuri. Lansări vor avea și Alcovin – Curtea Regală, Crama Carastelec, Crama Purcari, Divin Călărași, Crama Rătești, Giuliano Tartufi. La standul Ambasada Chile se vor putea degusta vinuri de la șapte producători chilieni, prezenți prima oară în România.

vinuri premium goodwine

în cadrul Târgului GoodWine, vor fi organizate trei Masterclass-uri. Primul MasterClass va aduce în atenția participanților vinuri din Bulgaria. Prezentarea va fi susținută de Galina Nifourou, cel mai cunoscut specialist în dezvoltarea de strategii de afaceri în industria vinului.  Acest MasterClass va fi organizat de vin2.ro în colaborare cu GoodWine. Wine of Moldova propune două MasterClass-uri. Primul, sâmbătă 21.11.2015 orele 17,00-19,00, cu o selecție inedită de vinuri și divinuri (distilate) și al doilea cu prezentarea vinurilor de autor ale Asociației Micilor Producători de Vinuri din Moldova, duminică 22.11.2015 orele 12,00-13,00. Ambele evenimente, dar și actiunile din cadrul Târgului Goodwine au ca moderator pe Cătălin Paduraru, degustător expert, doctor în științe horticole, Wine Ambassador ADAR, CEO IWCB.

Zona de delicatese va fi reprezentată de Giuliano Tartufi, Zimbria și Bristot. Partea de accesorii este reprezentată de Sodinal, Glass Packaging Solutions, Vimini Prod, Azoc Star Bag In Box, Valdo Invest,  Triago, Biosystems, Romprix, Cardoil Avantaj.

Parteneri: Asociația Somelierilor din România (ASR), Organizația Somelierilor din România 2011 (OSR2011), Asociația Degustătorilor Autorizați din România (ADAR), International Wine Contest Bucharest.

Programul de vizitare: vineri, 20 noiembrie, între orele 12.00 – 19.00, sâmbătă, 21 noiembrie, între orele 10.00 – 19.00, duminică, 22 noiembrie, între orele 10.00 – 17.00. Prețul unui bilet de intrare este de 20 lei și include și paharul de degustare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302