Trenta Pizza deschide azi al treilea magazin în regim take away

Trenta Pizza deschide azi al treilea magazin în regim take away
person Horeca
access_time_filled

Trenta Pizza, companie de livrare pizza în Bucuresti și zonele limitrofe, inaugurează astăzi în București al treilea magazin în regim take away, în urma unei investiții de 115.000 euro, și intenționeză să deschidă cel puțin 10 magazine de livrare și take away în următorii 2-3 ani, ne-a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza. „Aceste magazine ori o să fie deschise ca puncte noi (cum este cel pe care îl inaugurăm astăzi) sau prin reamenajarea unora deja existente sau mutarea lor. Posibil ca în următorii ani să avem 12 puncte de livrare pizza din care 10 să fie și în regim take away”, a adăugat acesta.

pizza2

Noua unitate va fi inaugurată astăzi în sectorul 2 al Capitalei, în zona Baicului și este amenajată conform noului concept Trenta Pizza, care oferă clienților săi un ambient prietenos, original, modern. „Fiind un magazin construit de la zero, inaugurarea lui a presupus o investiție de aproximativ 115.000 euro în amenajarea și utilarea spațiului de 120 mp, precum și crearea a 15 noi locuri de muncă”, potrivit unui comunicat de presă.
„La fiecare început de an ne facem planuri, strategii, ne stabilim obiective pentru anul nou. Obiectivul nostru este să deschidem în fiecare zonă importantă din București magazine cu pizza la pachet care să ofere și serviciul de livrare pizza în zonele respective. Noi nu doar ne-am propus, ci am și început să punem în practică ce ne-am propus, deschizând al 3-lea magazin take away și al 8-lea din rețeaua punctelor de livrare Trenta Pizza. În total, dorim să deschidem cel puțin 10 magazine de livrare și take away în București. lapachetÎncercăm să fim astfel mai aproape de clienții noștri, să fim la îndemână pentru cei care vor să cumpere pizza la pachet din magazine și să livrăm în cel mai scurt timp posibil pizza preferată acasă sau la birou”, a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Pe lângă comenzile din magazin, noua locație Trenta Pizza va onora și comenzile de livrări pizza la domiciliu în sectorul 2, în zonele Pantelimon, Iancului, Pache Protopopescu, Armenească, Baicului, Piața Delfinului, Morarilor, Industiilor și zonele limitrofe.
În săptămâna deschiderii, până pe 15 ianuarie, toți clienții care vor trece pragul noului magazin din Șoseaua Pantelimon, vor fi întâmpinați cu o promoție exclusivă: vor primi o pizza medie gratis la una de aceeași dimensiune cumpărată din categoria rețetelor clasice. De asemenea, în noul magazin vor funcționa și ofertele existente și în celelalte magazine take away ale companiei, oferte care se găsesc și pe site-ul companiei.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302