Unilever Food Solutions a lansat noi produse pentru bucătari

Unilever Food Solutions a lansat noi produse pentru bucătari
person Horeca
access_time_filled

Unilever Food Solutions, divizia pentru bucătari profesioniști a Unilever, a lansat Rama Crème Fine, un produs dezvoltat de bucătarii UFS pentru profesioniștii din industria HoReCa. Rama Crème Fine este produs pe bază de derivate din lapte și grăsimi vegetale, și este disponibil în două variante: una pentru uz general și una pentru deserturi.
Urmărim întotdeauna ca produsele noastre să fie cât mai potrivite cerințelor specifice ale profesioniștilor din industria Horeca. Ele sunt dezvoltate cu ajutorul echipei de bucătari care ne este în permanență alături, astfel că rapiditatea și calitatea sunt mereu prioritare. Rama Crème Fine pune la dispoziția bucătarilor și a patronilor de locații modalități diverse de a-și surprinde clienții și de a le oferi acestora produse de calitate„, a declarat Maria Gavrilescu, Channel Marketing Leader Unilever Food Solutions România.

rama

Rama Crème Fine are o formulă stabilă, astfel încât nu prezintă riscul modificării structurii în timpul preparării sale sau în timpul gătitului. Ambalajul practic și termenul de valabilitate lung fac ca produsul să fie ușor de depozitat și păstrat în orice bucătărie profesionistă.
Noua formulă prezintă o paletă largă de utilizări și este foarte simplu de folosit. De asemenea, e un ajutor de nădejde pentru orice bucătar care vrea să îmbunătățească aspectul și gustul preparatelor.
Rama Crème Fine vine în două variante, una pentru deserturi, alta pentru uz general. Varianta de 31% grăsime este destinată preparării deserturilor și poate fi folosită ca bază pentru înghețată, fiind potrivită atât pentru aplicații reci, cât și pentru aplicații calde. Pentru prepararea sosurilor și a supelor-cremă, există varianta de 15%, cu un conținut scăzut de grăsimi vegetale.
Despre Unilever Food Solutions
Unilever Food Solutions (UFS) este sursa de inspirație și consultantul de încredere al bucătarilor profesioniști. Unilever Food Solutions (UFS), divizia specializată de soluții gastronomice a companiei Unilever se adresează bucătarilor din 74 de țări, oferind ingrediente și servicii profesionale. Ingredientele pot salva timp prețios în bucătărie, fără să compromită gustul și calitatea preparatelor. Portofoliul din România cuprinde câteva dintre cele mai cunoscute branduri globale, precum Knorr, Lipton și Hellmann’s.
Unilever Food Solutions este în industria gastronomică încă din 1880. La nivel global, compania are 4700 de angajați, cât și cea mai mare echipă internă de bucătari din întreaga industrie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302