Visual Wine Sensations – un eveniment premium marca Vinul.Ro, pe 22 septembrie, la QREATOR by IQOS

Visual Wine Sensations – un eveniment premium marca Vinul.Ro, pe 22 septembrie, la QREATOR by IQOS
person Horeca
access_time_filled

visualwinesensationMembrii comunităților creative din București sunt invitați sâmbătă, 22 septembrie, în spațiul creativ QREATOR by IQOS, din Piața Victoriei, să intre în contact cu cramele românești din noua elită a vinului.

Pe parcursul unei jumătăți de zi, membrii comunităților creative ale Capitalei se vor putea delecta cu:

– proiecții de filme despre crame
– expoziție de fotografii legate de vin
– ateliere de imagine
– expoziție de cărți legate de vin
– exerciții senzoriale ghidate de un artizan parfumier
– expoziție de fashion din “noul val românesc”

Concomitent, va avea loc o degustare de gastronomie modernă de inspirație tradițională a chefilor Nico Lontras și Ioan Șușală.

Visual Wine Sensations este un eveniment complex cu vinuri și arte, organizat de revista Vinul.Ro și găzduit de Cătălin Păduraru, CEO al IWCB și VINARIUM, Laurențiu Achim Avram, președintele Federației Somelierilor din România și fondator al SavorHD.TV și Cezar Ioan, Publisher al revistei.

în afară de spiritele tinere ce vin permanent la evenimentele găzduite @QREATOR, organizatorii vor invita reprezentanți ai agențiilor de turism, presei mondene și generaliste, blogging-ului de top de food, going out și turism. La rândul lor, cramele expozante pot invita un număr de parteneri de afaceri sau clienți speciali. în total, sunt așteptați între 400-600 de participanți la acest eveniment inovator, care va beneficia de o promovare intensă pe canale sociale alternative.

Public țintă: 25-45 ani, membri ai comunităților creative asociate hub-ului Qreator: influenceri, fotografi, designeri, videografi, artiști; persoane interesate de vin, cunoscătoare, proprietari de restaurante, cunoscătoare; abonați ai revistei; agenți de turism; bloggeri de food, travel, going out & lifestyle).

Accesul se face exclusiv pe baza de invitație. Detalii: Cezar Ioan – 0722.365.008 / Adriana Popescu – 0731.631.837.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302