Zilele Vinul.ro, în premieră la Constanţa

Zilele Vinul.ro, în premieră la Constanţa
person Horeca
access_time_filled

Zilele Vinul.ro, în premieră la Constanța

În perioada 1-2 aprilie 2011, se desfășoară a treia ediție Zilele Vinul.ro, de data aceasta însă, evenimentul fiind organizat în premieră în orașul Constanța. Proiectul Zilele Vinul.ro a fost lansat de Vinul.ro în luna ianuarie 2011, cu intenția de a-l transforma într-un eveniment lunar de promovare a culturii vinului pentru amatori și profesioniști.

Zilele vin.ro

12 producători și importatori de vinuri vor participa la cea de-a treia ediție Zilele Vinul.ro, care se va desfășura la restaurantul Cafe Cafe din cadrul Hotelului Cherica din Constanța, în perioada 1-2 aprilie.

Evenimentul va găzdui o varietate de vinuri și gustări. „Vor fi două zile cu vinuri de excelență și oferte speciale de unde nu vor lipsi gustările asortate”, promit organizatorii. În cadrul evenimentului va exista și un spațiu dedicat pauzelor și discuțiilor de afaceri sau plăcere.

zilele vin. ro 2

La eveniment sunt așteptați să vină atât cunoscători și pasionați de vinuri cât și simpli curioși.

Cei 12 producatori care au confirmat participarea la „Zilele Vinul.Ro” sunt: Crama Oprișor, Domeniile Dealu Mare-Urlați, Crama Gârboiu, Vinfaraalcool.ro, Crama Basilescu, Corcova Roy&Dâmboviceanu, Cramele Halewood, Montrouge, Domeniile Ostrov, Gramma Wines, WineRo și Senator Wine.

Biletele de acces pot fi achiziționate de la intrare, în schimbul prețului de 20 de lei între orele 13:00 și 20:00. Fiecare vizitator va primi inclus în costul taxei de participare, pe lângă posibilitatea de a degusta vinurile expozanților și un platou cu gustări asortate, precum și un bilet la o tombolă cu premii.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302