Arta de a străluci sub presiune
Competițiile internaționale din domeniul HoReCa nu sunt doar despre tehnică și perfecțiune, ci și despre imagine, echilibru și forță interioară.
Citeste mai mult
Competițiile internaționale din domeniul HoReCa nu sunt doar despre tehnică și perfecțiune, ci și despre imagine, echilibru și forță interioară.
Citeste mai mult
Ceea ce face diferența între un loc care funcționează bine și unul care devine reper este un ingredient mai greu de măsurat — cultura.
Citeste mai mult
În România, dar nu numai, aproape jumătate dintre clienți sunt deja influențați de imaginea online a unei locații, iar peste 70 % fac „cercetare” digitală înainte de…
Citeste mai mult
O poveste despre piața hotelieră din România și miturile care o înconjoară. Cu ajutorul datelor, vom descoperi cât adevăr se ascunde în spatele lor și câte se…
Citeste mai mult
Simona Constantinescu, președinte al Federației Industriei Hoteliere din România (FIHR), vorbește despre impactul noilor măsuri fiscale asupra sectorului hotelier, reacțiile și demersurile Federației în raport cu autoritățile,…
Citeste mai mult
Valorificarea avantajelor fiscale în 2025 devine esențială pentru a rămâne competitiv și profitabil.
Citeste mai mult
Planul de investiții este, de altfel, fundamentul oricărui business serios, fără el o afacere pornește haotic, iar riscul de eșec este semnificativ, chiar înainte ca aceasta să…
Citeste mai mult
Majorarea taxelor în HoReCa forțează clienții să aleagă opțiuni în afara circuitului legal. Deoarece mulți arată cu degetul spre industria ospitalității, ca fiind unul din marii actori…
Citeste mai mult
Soluțiile AI au devenit deja instrumente utile în multe aspecte ale designului interior. Softurile de generare automată a randărilor 3D, platformele de moodboard-uri inteligente și algoritmii care…
Citeste mai mult
Designul interior joacă un rol esențial în succesul unui food court modern. Nu mai este suficient să oferi varietate culinară – este esențial ca spațiul să creeze…
Citeste mai mult