A inceput HOTEC Europe 2010

A inceput HOTEC Europe 2010
person Horeca
access_time_filled

A inceput HOTEC Europe 2010

Grande_Real_Santa_Eulalia_Resort___Hotel_Spa

HOTEC Europe 2010, forum dedicat in exclusivitate industriei hoteliere si in special directorilor de lanturi hoteliere, si-a deschis portile pe 6 octombrie, in Portugalia, la hotelul Grande Real Santa Eulalia Resort&Hotel Spa din orasul Albufeira, si va dura pana pe 9 octombrie. Forumul HOTEC a fost lansat in anul 1998 in Europa si acum se organizeaza anual si in Asia (din 2001), Orientul Mijlociu (din 2004) si in America de Nord (din 2004).

Eulalia

Unicitatea forumului, cu intalniri one to one, reuneste directori de lanturi hoteliere de top, care se vor intalni cu furnizori de top la nivel national si international. „HOTEC Europe reuneste laolalta lanturi hoteliere internationale si furnizori pentru a participa la o serie de intalniri face to face, in doua zile dedicate in exclusivitate businessului”, se arata in comunicatul de presa. in jur de 2.000 de intalniri de business organizate vor avea loc.

„Directori de la cel mai inalt nivel din sectorul hotelier vor vorbi despre afaceri, vor schimba viziuni, strategii si relatii, intr-un mod in care pur si simplu nu este posibil in conferintele traditionale”, se mai arata in comunicat. in a doua zi a Forumului, va avea loc o expozitie a furnizorilor. Profilul acestora acopera 40 de categorii diferite, printre care: arhitectura/design interior, echipamente pentru baie, echipamente de catering, echipamente pentru curatenie, fitness, sauna, mobila, minibaruri si altele.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302