ADAR jurizeaza la Premiile de excelenta Vinul.ro

ADAR jurizeaza la Premiile de excelenta Vinul.ro
person Horeca
access_time_filled

ADAR jurizeaza la Premiile de excelenta Vinul.ro

PremiiExcelenta_HoReCa_230x1

Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR) a semnat un contract de colaborare cu S.C. Cezar Connaisseur SRL, conform caruia va fi implicata in organizarea si jurizarea Concursului „Premiile de excelenta Vinul.ro 2010. Organizat pentru a doua oara de revista de specialitate Vinul.ro, concursul va avea loc in perioada 25-29 octombrie 2010, la Centrul pentru Excelenta in Tehnologie Alimentara Aroma, Bucuresti.

Cea de-a doua editie a Premiilor de excelenta Vinul.ro va veni cu niste modificari importante fata de editia anterioara, printre altele, competitia devenind una internationala, insa obiectivele initiale vor ramane aceleasi: relansarea credibilitatii vinurilor romanesti, reconditionarea ideii de valoare destinata consumatorului si informarea acestuia cat mai obiectiv.

vinvest07_b

Sesiunile de degustare se vor desfasura pe parcursul a trei zile. Secretizarea si ordonarea probelor de vin care vor intra in concurs, va fi realizata de catre Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania. Participarea ADAR in comisiile de verificare si atestare a calitatii vinurilor este autorizata de ordonanta MAA nr 43-2004, in baza careia ADAR va nominaliza opt membri in comisiile de jurizare ale Concursului „Premiile de excelenta Vinul.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302