Află câştigătorii World Travel Awards 2011 pe regiunea Europa

Află câştigătorii World Travel Awards 2011 pe regiunea Europa
person Horeca
access_time_filled

Cele mai performante companii din industria turismului european au fost premiate la Gala World Travel Awards 2011 pe regiunea Europa, care s-a defășurat pe 2 septembrie în Turcia. Mai mult de 500 de companii – hoteluri, companii aeriene, organizații de turism etc – au participat la cele peste 125 de categorii ale celebrei competiții.
Cel mai bun hotel din Europa a fost desemnat hotelul Le Bristol din Paris, cel mai bun brand hotelier din Europa a fost numit InterContinental Hotels&Resorts iar cel mai bun boutique hotel din Europa – Hotel Les Ottomans din Turcia.

winner

Turcia a luat premiul și pentru cel mai bun hotel de business de pe bătrânul continent – Movenpick Hotel Istanbul. Cel mai verde hotel din Europa în 2011 a fost desemnat AquaCity Poprad din Slovacia, iar titlul de „Cel mai bun hotel de aeroport” i-a revenit hotelului Sofitel din apropierea aeroportului Heathrow din Londra.
Cea mai bună companie aeriană din Europa a fost desemnată Lufthansa, iar cea mai bună companiei aeriană low-cost, Easyjet. Aeroportul Zurich din Elveția a fost desemnat cel mai bun aeroport din Europa. Cel mai bun touroperator este Kuoni.
Istanbul a fost desemnat Europe’s Leading City Break Destination, iar Londra – Europe’s Leading Destination.

hotelulanului

  (Hotelul Le Bristol din Paris – Europe’s Leading Hotel 2011)

Turcia a fost țara europeană cu cele mai multe premii la Europe World Travel Awards 2011, fiind una dintre puținele țări unde turismul a înflorit în condiții de criză economică potrivit lui Graham E. Cooke, preșdintele și fondatorul World Travel Awards
România lipsește cu desăvârșire din lista câștigătorilor la WTA, nereușind să obțină niciun premiu la cele 125 de categorii ale competiției.
Ceremonia din Europa de pe 2 septembrie marchează a doua etapă regională a World Travel Awards 2011, după cea din Dubai de pe 2 mai când a avut loc Ceremonia WTA pentru regiunea Orientul Mijlociu.

anglia  (Londra – Europe’s Leading Destination 2011)

Până la sfârșitul anului 2011, când va avea loc Marea Finală World Travel Awards (29 noiembrie, Qatar), se vor organiza etapele Regionale după cum urmează: Africa&Indian Ocean Gala Ceremony, care va avea loc în data de 16 septembrie 2011 la Sharm el Sheikh, Carribean&Americas Gala Ceremony care se va desfășura pe 20 septembrie la Montego Bay și Asia&Australasia Gala Ceremony, din 28 septembrie de la Bangkok.
Înființate acum 17 ani, World Travel Awards au fost create cu scopul de a crește standardele serviciilor din industria travel și de stimula performanța în industrie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302