Începe Bursa Litoral – Delta Dunării 2012

Începe Bursa Litoral – Delta Dunării 2012
person Horeca
access_time_filled

Asociația Litoral-Delta Dunării organizează în perioada 8-9 septembrie 2011 Târgul de Turism „Bursa Litoral – Delta Dunării 2012”, cel mai important eveniment de contractare a bazei hoteliere pentru sezonul 2012. Evenimentul va avea loc la hotelul Europa din stațiunea Eforie Nord iar lucrările Bursei vor include: contractarea sezonului 2012 pentru secțiunile Litoral și Delta Dunări, Premiile Asociației Litoral – Delta Dunării 2011, B2B meetings și Balul Sezonului, la restaurantul Nunta Zamfirei din Eforie Nord.

afisbursa

La lucrările Bursei sunt așteptați să participe peste 350 de agenți de turism din toată țara, unități de cazare de pe întreg litoralul românesc și Delta Dunării, operatori de turism de agrement, reprezentanți ai MDRT, alături ANAT, Patronatele hoteliere de pe Litoral, Consiliile locale și județene de pe Litoral și din Tulcea, Camera de Comerț Industrie, Navigație și Agricultură Constanta, TUI România, Aeroportul Internațional Constanta și Terminalul de pasageri Port Constanța.

bursa2

Pentru prima dată de la organizarea târgului, reprezentanții tour-operatorilor vor beneficia de un Info Tur în Delta Dunării, organizat în parteneriat cu Patronatul din Turism Delta Dunării. Ziua dedicata Deltei, și anume 9 septembrie, are ca scop familiarizarea reprezentanților agențiilor de turism din România cu potențialul turistic fantastic al Deltei, în vederea unei mai bune promovări în rândul turiștilor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302