Alan Parker se retrage din industria ospitalitatii

Alan Parker se retrage din industria ospitalitatii
person Horeca
access_time_filled

Alan Parker se retrage din industria ospitalitatii

Alan_ParkerWhitbread

Alan Parker, director executiv Whitbread plc, va fi premiat pentru intreaga sa activitate in industria ospitalitatii, in cadrul celei de-a 14 editie a Forumului International al Investitiilor in domeniul hotelier, care va avea loc la Berlin, intre 7-9 martie 2011. Acest premiu este oferit anual unei personalitati care a influentat semnificativ industria ospitalitatii prin actiunile si realizarile sale de-a lungul intregii vieti. Gala Premiului „Lifetime Achievement” va avea loc pe 9 martie 2011, la hotelul InterContinental din Berlin.

Costa-Coffee-budget1

„Suntem mandri sa ii recunoastem meritele. Tema conferintei de anul viitor este Iesi din multime, iar Alan Parker este cu siguranta unul dintre liderii care a facut diferente in industria ospitalitatii a declarat Gideon Dean, co-organizator al International Hotel Investment Forum (IHIF). „Strategia folosita de Parker pe perioada crizei – hoteluri economice prietenoase, cafenele si puburi, a crescut veniturile semnificativ intr-una dintre cele mai dificile perioade economice. Industria ospitalitatii va suferi o pierdere grea atunci cand acesta  se va retrage, la sfasitul anului”, a declarat Jonathan Worsely, co-organizator IHIF.

IHIF_Kevin_Murphy

Parker s-a alaturat la Whitbread in 1992, ca director general al Whitbread Hotel Company si a fost director executiv al Whitbread plc, incepand din 2004. Dupa ce Whitbread a achizitionat Costa in 1995, cand Starbucks detinea locul unu pe piata, in mai putin de sase ani Costa Coffe a ajuns numarul unu in Marea Britanie, iar contributia lui Alan Parker la continua dezvoltare a brandului Costa este  de necontestat.  inainte sa se alature echipei Whitbread el a avut o experienta anterioara in industria ospitalitatii extrem de bogata ca Managing Director al Crest Hotels Europe si Senior Vice-presedinte al Holiday Inn din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Functiile sale includ: director Jumeirah Group LLC, director British Hospitality Association, profesor colaborator la Universitatea din Surrey, director World Travel&Tourism Council si director Buckland School Foundation.

Costa+Coffee_700

IHIF reprezinta cea mai mare intalnire de la nivel european a liderilor din industria hoteliera atragand o multime impresionanta de participanti in martie 2011, in jur de 1.600. Programul evenimentului va fi afisat in curand pe site-ul www.berlinconference.com, iar inregistrarile pentru eveniment au inceput deja.

Castigatori anteriori ai premiului pentru intreaga cariera in industria ospitalitatii, au fost: Isadore Sharpe de la Four Seasons Hotels & Resorts; Lord Forte, Forte Hotels; Gabriel Escarrer, Sol Melia; Paul Dubrule&Gerard Pellison, Accor; Georg Rafael, Rafael Hotels; Marilyn Carlson Nelson, Carlson; PRS Oberoi, Oberoi Hotels; Kurt Ritter, Rezidor; Jim Sherwood, Orient-Express; Sir David Michels, Hilton International si Michael Hirst OBE, CB Richard Ellis Hotels.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302