Concursuri Profesionale organizate de Continental Hotels

Concursuri Profesionale organizate de Continental Hotels
person Horeca
access_time_filled

Concursuri Profesionale organizate de Continental Hotels

Continetal Hotels Logo

Urmand motto-ul Continental, „Mai mult decat profesie, PASIUNE, grupul hotelier a organizat o noua serie de competitii profesionale. Ajunse la cea de-a noua editie, concursurile au menirea de a scoate la lumina oamenii pasionati de meseria pe care o practica.

Astfel, vor fi acordate premiile pentru:

Cel mai bun ospatar (joi, 28 octombrie, incepand cu ora 19.00) Continental Forum Sibiu;

Cel mai bun barman (sambata, 13 noiembrie) Continental Forum Arad;

Cel mai bun bucatar (vineri, 19 noiembrie) Grand Hotel Continental Bucuresti.

Continetal Forum Sibiu

Concurentii, angajati ai brandurilor Continental Hotels, vor trece atat prin probe teoretice, cat si practice, vor trebui sa demonstreze ca se pot adapta rapid la retete aflate pe loc, ca sunt creativi si originali in propunerea de retete proprii si ca pot mentine o eleganta in prezentare indiferent de situatie. Pastrand traditia, nu numai juriul va fi cel care va nota preparatele, dar si opinia publicului va fi luata in considerare pentru evaluarea concurentilor. Concursurile se desfasoara in fiecare an cu o anumita tema, anul acesta fiind black&white. De aceea, publicul este asteptat in alb – negru cu promisiunea insa, a unei seri pline de culoare.

hellohotels

Lantul Continental Hotels a fost infiintat in anul 1991, fiind dedicat inca de la inceput furnizarii unor servicii de 3 si 4 stele pe segmentul turismului de afaceri. Prin relansarea in 2009 a Grand Hotel Continental din Calea Victoriei se adauga lantului Continental Hotels si o proprietate de 5 stele. Orasele in care lantul Continental Hotels este prezent sunt Bucuresti, Constanta, Sibiu, Arad, Oradea, Targu Mures, Suceava, Timisu de Sus, Turnu Severin si Portile de Fier, totalizand un numar de 1.858 de camere. Portofoliul Continental cuprinde de asemenea si brand-urile: Continental Forum, Hello Hotels, Tekaffe, Balkan Bistro. Continental Hotels colaboreaza, prin intermediul marcii Ibis, cu Accor, una din cele mai importante companii hoteliere la nivel mondial.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302