AROMA Center are un nou director

AROMA Center are un nou director
person Horeca
access_time_filled

aroma-salonÎncepând cu data de 27 iunie 2011 AROMA – Centru de Excelență în Gastronomie și Tehnologie Alimentară are un nou director în persoana doamnei Mădălina Dorobanțu.
Cu o experiență de 12 ani în vânzări în industria ospitalității și peste 10 ani de management, Mădălina Dorobanțu este o persoană cunoscută mediului horeca din România. Noul director, membru al echipei Aroma Center de doi ani, și-a dovedit calitățile de bun comunicator și profesionalismul în relațiile cu clienții și cu toate structurile implicate în activitatea Centrului. Toate proiectele și sarcinile legate de departamentul AROMA vor fi preluate de noul director, care va fi responsabil de proiectele în derulare din cadrul departamentului și de continuarea colaborării cu toți clienții Centrului AROMA.

aroma-amfi
AROMA – Centru de Excelență în Gastronomie și Tehnologie Alimentară s-a născut la ideea și din nevoia Federației Bucătarilor din România și a Federației Somelierilor din România. Este structura de breaslă a profesioniștilor din industria ospitalității, care susține și vine în întâmpinarea nevoilor de formare profesională. Modulele de curs, atent studiate pentru specificul pieței din România, au ca obiectiv dezvoltarea capacităților profesionale și lucrul efectiv cu cele mai recente tehnologii în domeniu.

aroma-antonio
În plus, având un amfiteatru cu o capacitate de 100 de locuri dedicat demonstrațiilor, show-urilor gastro, somelerie, flair, AROMA – Centrul de Excelență în Gastronomie și Tehnologie Alimentară a demarat cel mai important proiect cu acest specific din România.
Proiectul se adresează operatorilor din sectorul restaurație și pe lângă aceștia, bucătarilor experți, lucrătorilor din catering, cofetărie/patiserie, brutărie, sau gelaterie. Centrul AROMA oferă un spațiu dotat profesional cu 16 posturi de lucru individual, trei zone specifice destinate domeniului în care activează: gastro, pizza și cofetărie-patiserie.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302