Din bucătăriile Unilever Food Solutions

Din bucătăriile Unilever Food Solutions
person Horeca
access_time_filled

Un raport întocmit de reprezentanții Unilever Food Solutions arată faptul că numeroși specialiști culinari au investit cu totul 40.000 de ore de muncă pentru a pune la punct rețetele Knorr pentru bucătari, asta înseamnând 14 ani de lucru pentru o persoană care lucrează în fiecare zi a anului, timp de opt ore pe zi. Apoi, 2.000 de bucătari independenți au fost invitați să testeze și să evalueze produsele în mod obiectiv. Bineînțeles, profesioniștii care le folosesc au fost chemați, la rândul lor, să-și spună părerea și să contribuie astfel la îmbunătățirea lor.

UFS1
Kees van Erp, maestru bucătar și trainer al Unilever Food Solutions, conduce diverse echipe în procesul conceperii noilor produse marca UFS. „Dorim să-i inspirăm pe bucătarii și pe operatorii de pretutindeni și să îi ajutăm să devina mai buni în ceea ce fac. Este esențial ca soluțiile noastre să fie întotdeauna la cele mai înalte standarde”, explică Kees van Erp. El spune că, atunci când creează o nouă rețetă, se inspiră din diferitele culturi culinare mondiale și din rețetele colegilor: „Inspirația poate veni de la un singur ingredient care îți pune mintea la contribuție și te face să te gândești la diferite modalități de a-l utiliza”.

UFS2

Knorr1România este una dintre cele 74 de țări ale lumii în care UFS este prezent. În București, există patru stații de lucru complet utilate cu echipamente numai bune de folosit în procesul de creație. Se desfășoară aici în mod frecvent traininguri și workshop-uri. Robert Voicu și Paul Pandele sunt doi creatori autohtoni de capodopere culinare și, totodată, consultanți pentru operatorii UFS.
Echipa mondială a Unilever Food Solutions este formată din 4.700 de oameni, printre care numeroși bucătari profesioniști. Despre munca lor găsiți mai multe detalii în Ghidul Miturilor. În această broșură, Knorr pentru bucătari vorbește deschis despre produsele, procesele de producție, ingredientele și investiția în agricultura sustenabilă. Ghidul Miturilor face parte din campania „Întreabă-ne!”, prin care Unilever Food Solutions deschide o conversație cu bucătarii și operatorii din industria ospitalității.
Ghidul Miturilor este o colecție de răspunsuri pentru cele mai frecvente întrebări primite până în prezent din partea consumatorilor și a bucătarilor profesioniști din întreaga lume.
Detalii despre produsele Knorr pentru bucătari și schimb de experiențe profesionale găsiți pe: www.knorrpentrubucatari.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302