Asociația Hotelurilor și Restaurantelor din Bulgaria și Hosteleria de Espania devin membre HOTREC începând cu 1 ianuarie 2020

Asociația Hotelurilor și Restaurantelor din Bulgaria și Hosteleria de Espania devin membre HOTREC începând cu 1 ianuarie 2020
person Horeca
access_time_filled

HOTREC, asociația umbrelă a asociațiilor naționale profesionale care reprezintă hoteluri, restaurante, cafenele și instituții similare din Uniunea Europeană, anunță că, începând cu 1 ianuarie 2020, are doi membri noi, și anume Asociația Hotelurilor și Restaurantelor din Bulgaria și Hosteleria de Espania. Recent, și Asociația profesională a hotelurilor și restaurantelor din Serbia – HORES a devenit membru HOTREC.

Potrivit Președintelului HOTREC, Jens Zimmer Christensen, creșterea numărului de membri va spori expertiza HOTREC în industria ospitalității și leadership-ul de necontestat în ceea ce privește promovarea intereselor industriei ospitalității și a turismului la nivel european.

aderareHOTREC

HOTREC salută intrarea în familia HOTREC, începând cu 1 ianuarie 2020, a organizației Hosteleria de Espana și a Asociației Hotelurilor și Restaurantelor din Bulgaria, numărul asociațiilor membre HOTREC ajungând astfel la 45, acoperind 33 de țări europene”, se arată într-un comunicat de presă emis de HOTREC.

Sectorul hotelurilor, restaurantelor și cafenelele de la nivel european numără în total circa 2 milioane de înreprinderi, dintre care 99,5% sunt întreprinderi mici și mijlocii, iar industria ospitalității oferă circa 11,9 milioane de locuri de muncă doar în Uniunea Europeană.

HOTREC aduce laolaltă 45 de asociații naționale, reprezentând interesele industriei ospitalității în 33 de țări. în prezent, România nu are niciun membru în HOTREC.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302