Au început nominalizările la Gala TopHotel Awards 2017

Au început nominalizările la Gala TopHotel Awards 2017
person Horeca
access_time_filled

Evenimentul TopHotel Conference a ajuns la cea de-a 10-a ediție, devenind astfel un etalon în domeniul industriei hoteliere, al turismului și al ospitalității din România. TopHotel Tourism&Leisure Investment Conference va avea loc în perioada 25-26 mai, în cadrul JW Marriott Grand Hotel și cuprinde două zile de conferințe avansate, seminarii interactive și o gală de premiere.

Prima zi a evenimentului TopHotel, 25 mai, va găzdui cea de-a șaptea ediție a Galei TopHotel Awards, un eveniment în care vor fi premiate cele mai bune și inovatoare proiecte și concepte din industria hotelieră, a ospitalității și de turism din România.

Nominalizarea în competiție se poate realiza GRATUIT și ONLINE, până la data de 3 aprilie 2017, accesând site-ul evenimentului www.hotelconference.ro.

hotelawards

Toate nominalizările primite vor fi analizate de un juriu format din profesioniști ai industriei.

Conferința programată în prima zi a evenimentului va cuprinde un panel de vorbitori specializați în diverse arii de expertiză din industria hotelieră și a ospitalității ce vor oferi participanților o imagine la zi asupra tendințelor din industrie și integrării tacticilor de investiții: Wolfgang Pagl (Director de Marketing Management la Expedia Inc. pentru Europa de Est), Thomas Landen (Head of marketing EMEA, Revinate), Wolfgang Gold (Global Franchise Director – easyHotel plc), Darren Blanchard (Senior Director Business Development, The Carlson Rezidor Hotel Group), Sophie Perret (Director, HVS London Office), Adela Cristea (Development Director Central and Eastern Europe, Hilton Worldwide), Frederic Le Fichoux (Partner, Cushman & Wakefield Head of Hotel Transactions, Continental Europe), Paul Rosenberg (Director All Brands – Europe, MARRIOTT INTERNATIONAL), Takuya Aoyama (Vice President Acquisitions & Development with Hyatt International).

A doua zi a evenimentului, 26 mai, este dedicată unui seminar și studiu practic menit să ofere soluția unei comunicări eficiente într-o eră digitală. Seminarul „Developing customer relationships in a digital world” vine în sprijinul celor care doresc să înțeleagă clienții, nevoile și dorințele acestora. Seminarul este suținut de Philip Alford (Senior Academic in Digital Marketing, the Faculty of Management at Bournemouth University, professor at ESSEC Business School).

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi accesând linkul: www.hotelconference.ro.

Despre Evensys
Cu peste 11 ani de experiență în dezvoltarea de conferințe și seminarii proprii, Evensys organizează în acest moment o paletă largă de evenimente, ce tratează tematici actuale, relevante atât pentru industria de business locală, cât și pentru cea din Europa Centrală și de Est. Astfel, Evensys dezvoltă conferințe și seminarii proprii, ce acoperă 5 arii de expertiză: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investiții, Real Estate și Retail.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302