BCR vrea să vândă 2 hoteluri din Bucureşti, cu 4 milioane euro

BCR vrea să vândă 2 hoteluri din Bucureşti, cu 4 milioane euro
person Horeca
access_time_filled

Banca Comercială Română a scos la vânzare două hoteluri din zona de nord a Bucureștiului, situate în apropiere de Romexpo, dintre care unul cu 41 de camere (care funcționează din anul 2004) și al doilea cu 70 de camere, finalizat în proporție de 85%, prețul fiind stabilit la 17,5 milioane lei (circa 4 milioane euro) pentru ambele, scrie ZF.
bancaHotelul funcțional de 8 ani sub numele Diplomat este de vânzare pentru 8,5 milioane de lei, în timp ce clădirea nouă costa 8,9 mil. lei. Acestea nu sunt singurele active cu destinație hotelieră care au ajuns în mâna BCR pentru executare silită din cauză că proprietarii nu și-au mai plătit creditele.

În județul Bistrita-Năsăud banca încearcă să vândă un hotel cu 38 de camere pe care vrea 10,5 mil. lei, în timp ce în Predeal a scos pe piață o clădire cu 21 de camere pentru care a stabilit un preț de 7,9 mil. lei. În altă stațiune montană, la Vatra Dornei, BCR vinde un alt hotel cu 27 de camere pe care vrea 5,9 mil. lei.

Hotelurile reprezintă doar un segment îngust din portofoliul de active pe care banca le execută silit.

diplomat2

Din zona turismului, BCR a mai postat pe site-ul propriu specializat în prezentarea de active scoase la licitație trei mini-hoteluri, dintre care unu în Eforie Nord, și șase imobile cu destinația de pensiune. La acestea se adaugă zeci de apartamente, case și terenuri, plus proiecte imobiliare întregi, proprietăți industriale și spații comerciale.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302