Berea Ciucas a intrat in 2011 cu o noua imagine

Berea Ciucas a intrat in 2011 cu o noua imagine
person Horeca
access_time_filled

Berea Ciucas a intrat in 2011 cu o noua imagine

Dupa un amplu proces de rebranduire, berea Ciucas se prezinta la inceputul anului 2011 cu o noua imagine. O echipa Ursus Breweries formata din berari si specialisti in cercetare si marketing a urmarit indeaproape dorintele consumatorilor, timp de 9 luni, pentru a oferi produsului o noua imagine. Astfel, la inceputul anului 2011, berea Ciucas se prezinta consumatorilor in „haine noi, inspirate de natura”, se arata in comunicatul de presa.

ciuc2

Ciucas face parte din portofoliul Ursus Breweries, unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell si Miller.

Cerbul este in continuare parte din identitatea vizuala Ciucas si poate fi admirat atat pe noua eticheta cat si in noul logo al marcii. Noua eticheta¾are acum o infatisare mai apropiata de specificul produsului, in tonuri de verde si maro, culori asociate, prin excelenta, cu natura”, se mai arata in comunicat.

Ambalajul a fost si de asemenea imbunatatit. De acum inainte, varianta PET de 2 litri din material Polyshield asigura berii o valabilitate de pana la patru luni si jumatate, caracteristica ce-i ofera iubitorului de bere posibilitatea de a se bucura mai mult timp de gustul echilibrat. Berea Ciucas mai poate fi gasita  in noul ambalaj si la doza de 0,5 litri si sticla de 0,5 litri, cu eticheta metalizata.

ciuc1

Reprezentantii companiei subliniaza faptul ca desi berea Ciucas are o noua imagine, isi mentine insa aceleasi ingrediente naturale: „Orice bere buna are o taina pastrata cu grija. Pentru berea Ciucas aceasta se regaseste in ingredientele naturale care au fost folosite inca de la inceput in reteta sa”, se mai arata in comunicat.

in perioada decembrie 2010- aprilie 2011, Ciucas va derula o ampla campanie  de comunicare cu sloganul „Ciucas – berea favorita a naturii”. Aceasta va fi declinata atat prin intermediul unui spot TV care va rula pe cele mai importante statii TV din tara, cat si al outdoor-urilor care vor fi prezente in marile orase si pe cele mai importante drumuri judetene. Spotul TV este disponibil si  pe pagina de Facebook Bere Ciucas.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302