„Zilele Vinul.ro”, promit o inovatie in domeniul targurilor de vin

„Zilele Vinul.ro”, promit o inovatie in domeniul targurilor de vin
person Horeca
access_time_filled

„Zilele Vinul.ro” promit o inovatie in domeniul targurilor de vin

in perioada 29-30 ianuarie 2011 se desfasoara primul eveniment din seria¾Zilele Vinul.ro” – doua zile de targ cu vinuri de excelenta, muzica live si gustari asortate. Evenimentul „va fi o inovatie in domeniul targurilor de vin”, promit cei de la Vinul.ro si se va desfasura la restaurantul Margo Lounge din centrul istoric al Bucurestiului (str Lipscani, nr 29-33). in functie de interesul manifestat de public, Zilele Vinul.ro isi propune sa devina un eveniment lunar de promovare a culturii vinului pentru amatori si profesionisti.

afis

Cu aceasta ocazie, 12 crame de top din Romania, dar si importatori, vor prezenta publicului vinuri si oferte speciale destinate atat colectionarilor cat si profesionistilor din industria ospitalitatii (hoteluri, restaurante, firme de catering). Au confirmat prezenta la targ: Alcovin Macin, Casa Panciu, Cramele Halewood, Crama Oprisor, Domeniile Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlati, Domeniile Samburesti, Heinrig Distribution, Corcova Roy&Damboviceanu, Senator Prodimpex (Cramele Odobesti), VinChile, WineRo (Enira si Alira). Fiecare expozant va avea momentul lui in care fie isi va lansa un nou vin, fie isi va prezenta vinul de top cu care este prezent.

„Cu targuieli la caldurica, degustari si gustarele, Zilele Vinul.ro sunt pentru toata lumea: de la profesionisti, cunoscatori si pasionati, pana la simpli curiosi”. Cu vinuri noi, vinuri vechi, muzica, arome si culori, Zilele Vinul.ro aduc consumatorii si profesionistii mai aproape de vin.

Pretul biletului de intrare este de 20 lei, in care este inclusa degustarea tuturor vinurilor prezente, dar si o gustare oferita de Margo Lounge. Toti vizitatorii vor fi inscrisi automat la tombole cu premii. Atmosfera va fi calda, fara standuri expozitionale, fiecare producator avand la dispozitie doua mese pe care isi vor putea expune vinurile si ideile.

Sursa: Vinul.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302