Campania “Îţi punem afacerea pe roate” s-a încheiat

Campania “Îţi punem afacerea pe roate” s-a încheiat
person Horeca
access_time_filled

Campania „Mercedes-Benz Sprinter și Bilancia – Îți punem afacerea pe roate” s-a încheiat. Peste 30 de firme, clienți Bilancia, au beneficiat de transportul gratuit al echipamentelor și accesoriilor comandate.

mb4

În perioada 30 aprilie – 11 iunie 2012 s-a desfășurat în București și împrejurimi campania „Mercedes-Benz Sprinter și Bilancia – Îți punem afacerea pe roate”. În cadrul campaniei din acest an clienții Bilancia au folosit pentru afacerea lor, în funcție de complexitatea activităților de aprovizionare și transport, autoutilitara Sprinter Furgon pusă la dispoziție de Mercedes-Benz.
Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România și Bilancia Exim a venit în întâmpinarea nevoilor clienților de a primi la timp produsele comandate, pentru eficientizarea activității acestora, prin transportul de marfă în condiții optime și de siguranță.

mb3
Mercedes-Benz Sprinter este lider în clasa sa prin fiabilitate și costuri mici de întreținere. Sprinter Furgon stabilește standardele pentru capacitatea de încărcare, de aceea se pretează activităților de transport al echipamentelor grele și voluminoase. Datorită celor 4 lungimi de caroserie și plafonului supraînălțat, Sprinter are un volum de încărcare de până la 17 m³ și o sarcină maximă de 2.710 kg.
Bilancia Exim este una dintre cele mai importante companii din domeniul echipamentelor și utilajelor  alimentare profesionale din România, cu 20 de ani de experiență în domeniu, având sucursale în București, Constanța, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Cluj și Sibiu.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302