Cei mai căutaţi bucătari din lume, pe Twitter

Cei mai căutaţi bucătari din lume, pe Twitter
person Horeca
access_time_filled

Cine sunt cei mai căutați bucătari pe rețeaua de socializare online Twitter? Recent a fost publicat clasamentul celor mai apreciați bucătari, dacă luăm în considerare numărul acestora de „urmăritori” (followers) de pe Twitter. Cunoscutul bucătar Jamie Oliver conduce detașat clasamentul, cu peste 1 milion de „urmăritori”. Al doilea cel mai căutat bucătar din lume este cheful american Anthony Bourdain, cu 338.482 de followers. Locul 3 în topul celor mai urmăriți bucătari pe Twitter este ocupat tot de un chef american, și anume Paula Deen. Iată top 5 cei mai căutați chefi din lume:

1. Jamie Oliver – 1.108.455 followers.

jamie oliver

Jamie Oliver este cel mai îndrăgit bucătar din Marea Britanie și nu numai. Jamie (născut pe 27 mai 1975), a devenit cunoscut sub numele de „Bucătarul dezbrăcat”, datorită emisiunii TV de mare succes pe care a moderat-o, „The naked chef”. Încă din copilărie Jamie s-a familiarizat cu tehnicile și ustensilele folosite în bucătărie, tatăl sau având un mic restaurant in Cambridge, Anglia. La vârsta de 16 ani, Jamie și-a terminat studiile la Westminster Catering College. A început să lucreze la River Cafe în Londra, unde a și rămas timp de trei ani. A apărut pentru prima oară la televiziune într-un documentar despre River Cafe. A fost remarcat de o mare companie de televiziune și invitat sa fie protagonistul primei serii din „Naked Chef”, care a avut un uriaș succes.

2. Anthony Bourdain are 338.482 followers pe contul său de pe Twitter.

Chef-Anthony-Bourdain-001

Anthony Bourdain este o adevărată personalitate în America, scriitor a numeroase cărți de bucate, chef și personalitate TV în același timp.

3. Paula Deen – 319.998 followers pe Twitter. Paula Deen este celebră în America. Pe lângă meseria de bucătar ea este și actriță, scriitoare și patron de restaurante.

paula deen

4. Tyler Florence – 262.958 followers. S-a născut în America și a devenit celebru prin prezentarea a numeroase emisiuni TV cu profil gastronomic și prin succesele sale culinare.

tiler.jpg

5. Gordon Ramsey – 266.725 followers.

gordon ramsey

Cunoscutul chef scoțian Gordon Ramsay este unul dintre cei patru bucătari din Marea Britanie care au primit trei stele Michelin pentru restaurantele pe care le detin. În 1998, la vârsta de 31 de ani, Gordon Ramsay își deschide în Chelsea propriul restaurant care într-o scurtă perioadă de timp reușeste performanța de a fi distins cu trei stele Michelin si de a fi recunoscut ca unul dintre cele mai bune din lume. Aceasta este primul dintr-o serie de restaurante de succes, fiind urmat de Gordon Ramsay de la Claridge si Boxwood Cafe.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302