Cum puteţi să instalaţi o sală de baie nouă în orice altă cameră

Cum puteţi să instalaţi o sală de baie nouă în orice altă cameră
person Horeca
access_time_filled

Instalarea obiectelor sanitare suplimentare (o chiuvetă, un duș etc.) în edificii sau imobile deja existente era o problemă majoră, până când SFA a dezvoltat sistemele sale de tocare-pompare, sanipompele. Toaletele utilizează gravitația și conducte de diametru mare (100 mm) pentru alimentarea coloanei de evacuare, a sistemului de scurgere sau a fosei septice, deja existente.

Inainte_Dupa

Pentru a crea o toaletă de serviciu, o sală de baie completă chiar, sau doar o chiuvetă la subsolul imobilului și nu este prevăzută canalizarea în podea, înseamnă că trebuie să se spargă podeaua din beton, pentru a instala o pompă și un bazin de colectare precum și un sistem de evacuare la scurgere.

SFA Saniflo are soluția la această problemă și la multe altele, recurgând la tuburi de mici dimensiuni, care pot funcționa aproape peste tot. Sistemul de tocare-pompare SFA oferă soluția instalării obiectelor sanitare suplimentare, economisind cheltuielile și eliminând lucrările majore de instalare. Asemenea lucrări implică utilizarea conductelor tradiționale de diametru mare pentru coborârea apelor uzate prin gravitație. Folosind sistemele SFA nu trebuie să se spargă podeaua pentru  a instala un sistem de evacuare către scurgere.

bathroom_2

Acum decizia de poziționare a instalațiilor sanitere aparține beneficiarului. Pentru a instala produsele SFA, nu este nevoie decât de o alimentare cu apă până la locul dorit, o alimentare electrică pentru aparatul SFA și un tub de evacuare de diametru mic (22 – 32 mm).

Fondată în Franța în 1958, societatea SFA a revoluționat piața de obiecte sanitare dezvoltând un produs inovator, „dispozitivul de tocat”, care face posibilă montarea toaletelor sau chiar amenajarea unor băi întregi în orice loc dintr-o casă sau apartament, fără a implica lucrări majore. Succesul conceptului a dus la dezvoltarea rapidă pe piața franceză, iar mai târziu, la sfârșitul anilor ’70, pe întreaga piață europeană.

Compania a înființat filiale în Germania, Italia, Spania, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Canada, S.U.A., Polonia, Rusia, Portugalia și de curând și în România. În prezent compania ocupă poziția de lider în Europa. Pe lângă filialele din străinătate, SFA este de asemenea reprezentată în alte circa 30 de țări, prin rețeaua sa de importatori și distribuitori.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302