Christophe Chamboncel, Director al Diviziei de Proiecte hoteliere și Dezvoltare al NIRO Investment Group

Christophe Chamboncel, Director al Diviziei de Proiecte hoteliere și Dezvoltare al NIRO Investment Group
person Horeca
access_time_filled

Christophe Chamboncel Head of Hospitality and Development Niro Investment GroupGrupul de afaceri specializat în investiții și administrarea activelor imobiliare, NIRO Investment Group, își consolidează echipa de management ca parte a noii strategii de business, numindu-l pe Christophe Chamboncel în funcția de Director al Diviziei de Proiecte hoteliere și Dezvoltare. 

Christophe Chamboncel va coordona echipele de dezvoltare și operațiuni hoteliere și va oferi sprijin și expertiză sectorială în multiplicarea la nivel de grup a oportunităților de afaceri oferite de fiecare linie de business. De asemenea, va oferi consiliere cu privire la riscurile asociate, atât proiectelor existente, cât și noilor oportunități de afaceri.

„Mă bucur să mă alătur echipei NIRO Investment Group, o companie care își extinde tot mai mult prezența pe piața hotelieră prin proiecte îndrăznețe și de amploare. împărtășim aceeași viziune cu privire la potențialul enorm pe care îl au dezvoltarea și gestionarea activelor și investițiile în hoteluri de afaceri. Prin experiența și expertiza acumulate în industria ospitalității îmi doresc să contribui la dezvoltarea proiectelor actuale și la valorificarea viitoarelor oportunități de afaceri”, a spus Christophe Chamboncel, Director al Diviziei de Proiecte hoteliere și Dezvoltare în cadrul NIRO Investment Group.

Christophe Chamboncel are peste 25 de ani de experiență în industria hotelieră, concentrându-se în principal pe zona de operațiuni și dezvoltare și pe branduri în dezvoltare în Africa și Europa de Est. înainte de a se alătura echipei NIRO Investment Group, a deținut funcția de Vicepreședinte Management Operațiuni pentru sud-estul Europei în cadrul grupului Accor, fiind responsabil pentru toate operațiunile din România și din SEE. Christophe Chamboncel a condus peste 50 de hoteluri, asigurând excelența și profitabilitatea operațiunilor în domenii cheie precum servicii, engagement, creșterea veniturilor, dezvoltare, pre-opening și în relațiile cu partenerii de afaceri și proprietarii hotelurilor, atât cele gestionate de Grupul Accor, cât și cele operate în regim de franciză.

NIRO Investment Group a investit în mai multe proiecte hoteliere de amploare în ultimii ani, precum redeschiderea Grand Hotel du Boulevard și deschiderea primului Swissôtel din România, parte a Grupului Accor, proiecte care însumează o investiție totală de aproximativ 85 de milioane de euro.

Primul proiect presupune transformarea unei clădiri istorice emblemă a Bucureștiului, Grand Hotel du Boulevard, în hotel de lux și afilierea sa la lanțul hotelier exclusivist Corinthia. Proiectul se află într-o fază avansată de execuție, deschiderea hotelului fiind programată în decembrie 2022. 

Swissôtel este un proiect greenfield de lux dezvoltat în zona Expoziției din București. Cu o înălțime de 85 m, acesta va fi cel mai înalt hotel din România și va avea o suprafață construită de peste 30.000 mp și 224 de camere și apartamente.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302