Nordis Group recrutează patru specialiști

Nordis Group recrutează patru specialiști
person Horeca
access_time_filled

Nordis Group anunță extinderea echipei cu patru profesioniști cu o experiență notabilă în industria ospitalității: Mirela Bejan, Elena Georgescu, Cristian Janz, Claudiu Rusu.

Mirela Bejan, cu o experiență de peste două decenii în industria hotelieră locală și internațională, va ocupa poziția de Director Vânzări și Marketing, Nordis Hotels. 

Elena Georgescu ocupă funcția de Director Economic, având o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră, perioadă în care a contribuit la deschiderea a trei hoteluri în România. 

Pe parcursul carierei sale de peste 25 de ani în industria hotelieră, Cristian Janz – Director de Cazare Nordis Hotel Mamaia, a acumulat o experiență internațională în peste nouă țări, în care a manageriat echipe de peste 350 de angajați. 

Claudiu Rusu este Executive Chef în cadrul aceluiași hotel și are o experiență de peste două decenii în domeniu. Timp de 19 ani, Claudiu a lucrat ca Executive Sous Chef alături de Princess Cruises. 

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor și ansamblurilor de lux. 

Mirela Bejan Director Vânzări și Marketing  Elena Georgescu Director Economic
 Mirela Bejan  Elena Georgescu
 Cristian Janz Director de Cazare  Claudiu Rusu Executive Chef
 Cristian Janz  Claudiu Rusu

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302