Cleaning Show îşi deschide azi porţile la Bucureşti

Cleaning Show îşi deschide azi porţile la Bucureşti
person Horeca
access_time_filled

Singura expozițe din România dedicată echipamentelor, produselor și serviciilor de curățenie industrială, profesională și domestică, „Cleaning Show” își deschide astăzi porțile, la Romaero Băneasa, București. Expoziția se desfășoară până pe 7 mai iar programul de vizitare este 10:00- 18:00 (în perioada 4-6 mai) și 10:00-16:00 (pe 7 mai).

afis_cleaning_show

La eveniment participă 34 de expozanți, companii producătoare și distribuitoare din domeniile: echipamente și servicii de curățenie industrială, profesională și domestică, echipamente de igienă sanitară, consumabile, accesorii și detergenți, curățătorii și spălătorii chimice.

goclean

Companiile expozante la Cleaning Show au ocazia să participe la ediția din acest an a concursului „Go Clean”. Competiția va desemna cele mai bune echipamente de curățenie de pe piață. Joi, 5 mai, firmele înscrise în competiție își vor demonstra eficiența echipamentelor din dotare pe o arie de 100 m2, alcătuită din mai multe tipuri de suprafețe, adevărate provocări pentru o curățare eficientă. Clasamentul final va fi decis de juriul format din specialiști în industrie, administratori de office building-uri și parcuri industriale, dar și reprezentanți din sectorul public.

cleaninglive

Vizitatorii la expoziție au ocazia să participe în cadrul expoziție și la seminarii de profil, precum „Tehnologiile verzi și clasificarea acestora în industria de curățenie”, „Disciplina tehnologică în curățare” sau „Cursuri pe internet în domeniul curățeniei”.

„La Cleaning Show nu vei descoperi doar noile produse din universul curățeniei profesionale sau domestice. Vei fi chiar premiat pentru că participi la târg! În perioada 4-7 mai ai sansa sa participi la Tombola Cleaning Show 2011 și să câștigi premii în valoare de mii de euro oferite de companiile expozante”, se arată pe site-ul competiției. Astfel, vizitatorii pot câștiga unul din cele 52 de produse profesionale din concurs.

Prima ediție a Cleaning Show, derulată în luna aprilie 2010, s-a bucurat de participarea a 45 de companii expozante și de peste 1500 de vizitatori (50% specialiști în domeniul curățeniei profesionale; 38% persoane din aparatul administrativ existent în diferite instituții și clădiri, interesate de achiziționarea de echipamente, produse și servicii destinate curățeniei profesionale; 12% public larg).

Evenimentul este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top în sfera organizării de târguri și expoziții.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302