Începe „Hotel Tourism&Leisure Investment Forum” 2011

Începe „Hotel Tourism&Leisure Investment Forum” 2011
person Horeca
access_time_filled

Cel mai important eveniment dedicat industriei ospitalității și turismului din România, Hotel Tourism & Leisure Investment Forum își deschide porțile pe 3 mai la hotelul Marriott din București.

ospitalitate2011

Pe parcursul a două zile de conferințe și seminarii evenimentul își propune să ofere o analiză extinsă asupra efectelor majore de evoluție a industriei ospitalității și turismului din ultimul an, precum și identificarea soluțiilor de promovare a proiectelor și a factorilor de performanță din industrie.

Evenimentul se adresează liderilor, influențatorilor și profesioniștilor din principalele segmente ale industriei hoteliere și ospitalității precum: manageri și executivi din industria hotelieră și de turism, investitori, reprezentanți ai agențiilor de turism și touroperatori, arhitecți și designeri din industria hotelieră și de turism, oficiali ai Guvernului și reprezentanții ai instituțiilor de resort, reprezentanți ai instituțiilor financiare, ș.a.

hospitalityromania

Pentru prima oară în organizarea evenimentului Hotel Tourism&Leisure Investment Forum, ediția din acest an va găzdui pe 3 mai Gala Premiilor de Excelență, un eveniment în care vor fi premiate cele mai eficiente și inovative proiecte și concepte din industria ospitalității și turismului din România.

Prima zi a evenimentului, desfășurată pe 3 mai, va găzdui o conferință de o zi care va oferi participanților o imagine la zi asupra integrării tacticilor de investiții și convertirea acestora în indici de profitabilitate. Printre subiectele conferinței menționăm „Provocări și oportunități pentru mediul investițional în industria ospitalității și turismului din România”, „AND-ul brandurilor hoteliere”, „Despre hoteluri, turism, activități recreative și călătorii” și „Investiții, costuri și implementare”.

A doua zi a evenimentului, desfășurată pe parcursul zilei de 4 mai, este dedicată seminariilor și studiilor practice oferite de specialiști ai companiilor de top din industrie. În cadrul workshopurilor și seminariilor tehnice, specialiști, experți și practicieni din diversele segmente ale industriei hoteliere și ospitalității vor oferi exemple practice și studii de caz celor prezenți.

De ce să participați la Hotel Tourism&Leisure Investment Forum? Iată ce ne spun organizatorii.

• Întâlnește-i pe cei mai buni practicieni și experți din industria turismului și hotelieră

•  Aprofundează cele mai bune practici utilizate de hotelurile de top prezentate pe piața din România

•  Află cum poți integra cele mai bune strategii de management al veniturilor pentru maximizarea performanței și creșterii profitabilității în urma investiței

•  Informează-te cu privire la cele mai recente date, statistici și cifre din industria turismului și hotelieră

•   Identifică cele mai potrivite strategii de marketing care pot interveni decisiv asupra creșterii notorietății unui brand hotelier.

De asemenea, unul din principalele scopuri ale evenimentului este cultivarea și consolidarea relației între principalii jucători de pe piață, crearea de new business și identificarea partenerilor de investiții.

Ediția precedentă a evenimentului Hotel Investment Forum a reunit peste 180 de specialiști în domeniu, reprezentanți din partea autorităților locale și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302