Compania VES Sighisoara vizeaza si industria ospitalitatii

Compania VES Sighisoara vizeaza si industria ospitalitatii
person Horeca
access_time_filled

Compania VES Sighisoara vizeaza si industria ospitalitatii

Email VES

Cu o tradite de peste 30 de ani in producerea de vase emailate, sobe si seminee, compania Vase Emailate Sighisoara (VES), unul dintre primii trei mari producatori romani de astfel de produse, si-a anuntat astazi intentia de a patrunde mai agresiv cu produsele sale si in sectorul hotelier si al restauratiei. in prezent, VES Sighisoara este singurul producator de vase emailate de dimensiuni mari din Romania si ofera concepte integrate de personalizare pentru toate obiectele metalice utilizate in hoteluri, pensiuni, restaurante: placute directionale, numere camere, cosuri de gunoi si scrumiere, suporturi servetele, tavi pentru servire, brelocuri pentru chei si altele.

email bucatar

in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc pe 3 noiembrie, la restaurantul Noblesse din Bucuresti, managerii companiei au prezentat amplul proces de modernizare al companiei inceput in urma cu un an si obiectivele companiei pentru urmatoarea perioada. „Ne mandrim cu traditia pe care o are VES pe piata si ne bazam foarte mult pe ea acum, cand tintim sa devenim o companie contemporana, in pas cu viata moderna a consumatorilor. Ne propunem o schimbare de fond, nu una de forma, de aceea noua identitate vizuala va fi urmata de schimbari mult mai profunde in cadrul companiei”, a declarat directorul general VES Sighisoara, Sorin Stan

Email soba

intr-o discutie mai aprofundata cu directorul de marketing VES Sighisoara, Iuliana Georgescu despre prezenta si pe piata HoReCa a companiei, am aflat ca deja multe pensiuni si case de vacanta din judetul Mures si din judetele limitrofe si-au dotat unitatile de cazare cu seminee sau sobe marca VES Sighisoara. in ceea ce priveste vasele emailate, directorii companiei au declarat ca este mai dificil sa patrunda pe acest segment datorita unor reglementari care prevad ca materialul utilajelor de bucatarie din marile lanturi hoteliere sa fie in principal inox. „Emailul este unul dintre cele mai sigure materiale din care se confectioneaza vasele de gatit. Este cunoscut si faptul ca emailul este materialul cu grad de risc 0 asupra organismului uman”, ne-a declarat Iuliana Georgescu.

email soba2

VES Sighisoara produce in prezent cele mai mari vase emailate din Romania: „Putem produce vase cu diametre de pana la 57 cm, perfect adaptate necesitatilor unei bucatarii profesionale. in plus, putem oferi personalizarea tuturor acestora cu insemnele restaurantului care le utilizeaza”, a mai declarat Iuliana Georgescu.

email cuptor tava

infiintata in anul 1978 ca o intreprindere producatoare de vase emailate pentru bucatarie, compania a acumulat o experienta de peste 3 decenii pe piata romaneasca. in prezent VES SA Sighisoara este o societate cu capital integral privat care ofera o gama extrem de vasta de produse: vase de bucatarie emailate si teflonate, convectoare pe gaz, masini de gatit si incalzit cu combustibil solid, grilluri pe gaz si carbune, dar si alte produse emailate din tabla zincata sau vopsite.

Capacitatea de productie anuala VES Sighisoara este de 3 milioane de bucati de vase emailate si aproximativ 40.000 de unitati de sobe si seminee. Compania exporta produsele sale si in tari precum Ungaria, Germania, Polonia si Ucraina.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302