Competitia Slovenia Flair Open a fost castigata de un barman roman

Competitia Slovenia Flair Open a fost castigata de un barman roman
person Horeca
access_time_filled

Competitia Slovenia Flair Open a fost castigata de un barman roman

valentin luc

Intre 13 si 14 octombrie 2010 s-a desfasurat in Slovenia, la Ljubljana, competitia internationala de bartending „Slovenia Flair Open”. Castigatorul competitiei este Valentin Luca, un tanar roman de 24 de ani, care a reusit sa îi intreaca pe cei mai valorosi barmani ai momentului. Evenimentul a fost organizat de Academia Nationala de Bartending din Slovenia si face parte din celebrul Grand Slam organizat de World Flair Association.

flair Open

Prima zi a competitiei destinata celor mai talentati barmani din intreaga lume a fost dedicata calificarilor, iar a doua zi s-a desfasurat finala. Clasat in calificari pe pozitia a treia, campionul national al Romaniei, Valentin Luca, a reusit in Finala performanta unica pentru bartendingul romanesc: primul loc. „A trecut o saptamana de la concurs si nici acum nu realizez performanta atinsa. Sunt de departe cele mai frumoase momente ale carierei mele”, a declarat Valentin Luca.

Flair Open slovenia

Alaturi de Vali, in Finala a mai intrat un alt roman, Razvan Dinu, care a ocupat locul sase in concurs. Locul II la¾Slovenia Flair Open” a fost adjudecat de celebrul Tomek Malek, iar pozitia a treia a fost ocupata de Marek Posluszny, marele favorit la castigarea urmatoarei finale mondiale de la sfarsitul anului, din Londra.

Tom malek

Luca Valentin este dublu campion national in bartending si s-a clasat pe locul doi la concursul international de barmani „Flaircracks” organizat la Zurich, pe 25 aprilie 2010. in 2009 acesta a mai obtinut doua rezultate similare in Olanda si Croatia, adaugand si calificarea in cadrul finalei mondiale din Londra, in primii 10 barmani din lume. Tot in 2009, Luca Valentin a urcat pe podiumul celei mai importante competitii internationale organizate in Romania¾Champions Flair Crash”, alaturi de campionii mondiali Danilo Oribe (Uruguay) si Vladimir Buryanov (Ucraina).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302