Hipermarket Cora si in Drobeta Turnu Severin

Hipermarket Cora si in Drobeta Turnu Severin
person Horeca
access_time_filled

Hipermarket Cora si in Drobeta Turnu Severin

in martie 2011 se va deschide cel de-al saptelea hipermarket Cora din Romania, la Drobeta Turnu Severin. Romania Hypermarch a investit aproximativ 22 de milioane de euro in magazinul de la Drobeta Turnu Severin care se va intinde pe o suprafata de 8.000 mp, cu o galerie comerciala de aproximativ 4.000 mp. Noul magazin va angaja 400 de persoane.

Cora1

Directorul general Romania Hypermarch, Philippe Lejeune a declarat ca in ceea ce priveste noul magazin ca: „Politica noastra este de a veni mereu in intampinarea nevoilor comunitatilor in care deschidem magazine, fapt care se intampla, desigur, si la Drobeta Turnu Severin. Din strategia noastra, in ceea ce priveste forta de munca, face parte investitia in programe de formare si reconversie profesionala, oferind angajatilor sansa de a se dezvolta in functie de potentialul propriu.

Cora2

Proiectul dezvoltat de IBT ROM Construct SRL va reprezenta cel de-al saptelea magazin din reteaua Cora, marca a Romania Hypermarch. Aceasta face parte din Grupul Louis Delhaize si este unul dintre cele mai puternice branduri de retail. Grupul francez este prezent pe piata din Romania din anul 2003. Cora are patru magazine in Romania, trei la Bucuresti si unul la Cluj-Napoca. Pana la finalul lui 2010 alte doua magazine Cora vor fi deschise la Baia Mare si Constanta.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302