Concurs de artă culinară în premieră la Business Days Braşov

Concurs de artă culinară în premieră la Business Days Braşov
person Horeca
access_time_filled

În premieră în cadrul conferinței Business Days din Brașov, se va organiza un concurs de artă culinară care își propune să promoveze calitatea bucătarilor din regiunea Brașov, mâncarea sănătoasă, dar și restaurantele, hotelurile, firmele de catering și producătorii din regiune. Evenimentul va avea loc în perioada 28-29 septembrie la Business Park Brașov.

logo

Pe lângă temele deja consacrate abordate de eveniment, precum antreprenoriat și management de succes, anul acesta se va aborda și tema turismului. Concursul de artă culinară intenționează să reunească cele mai renumite echipe de bucătari din întreaga regiune.
Concursul se derulează în fiecare zi, atât în 28 cât și în 29 septembrie, în intervalul orar: 12:00-15:00. În prima zi tematica va fi mâncarea sănătoasă, slowfood, raw-food, preparate bio și salate, iar în a doua zi tematica va fi creativitatea în arta culinară, mâncare tradițională.
concursbvConcursul dă posibilitatea companiilor să își promoveze produsele și serviciile în fața unui segment de clienți pe care orice companie și-ar dori-o în portofoliu – antreprenori și manageri din cele mai mari companii naționale și regionale.
De asemenea, concurenții la concursul de artă culinară au oportunitatea de a se face cunoscuți  la peste 500 d eoameni de afaceri care participă la Business Days și de a identifica noi oportunități de business.
Numărul maxim de concurenți pentru o zi de concurs este de 12.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302