Conferinta Internationala EuroWine 2010, la prima editie

Conferinta Internationala EuroWine 2010, la prima editie
person Horeca
access_time_filled

Conferinta Internationala EuroWine 2010, la prima editie

EuroWine logo

Prima editie a Conferintei Internationale EuroWine va avea loc intre 28-29 octombrie 2010 la Centrul de Afaceri Flandra din Ramnicu Valcea. EuroWine 2010 se doreste a fi debutul unor serii de conferinte focusate pe industria vinului, care sa se constituie in final intr-un adevarat Salon al Vinului, in cadrul caruia participantii sa afle sfaturi practice pentru a dezvolta afaceri comerciale pe piata din Romania.

Wine Corks

Conferinta internationala EuroWine reuneste producatori de vin si distribuitori ai acestora, importatori de vin, bunuri si servicii, producatori si distribuitori de echipamente si tehnologii pentru vin, producatori si distribuitori de materii prime si materiale specifice pentru vin, firme de proiectare pentru constructii si amenajari crame, producatori de mobilier pentru baruri, restaurante, puburi, hoteluri, vinoteci si crame, dar si organizatii profesionale vitivinicole din Romania, Spania, Portugalia. De asemenea vor fi prezenti reprezentanti ai structurilor de primire turistica din nordul Olteniei, magazine de specialitate si jurnalisti.

white.wine

„Pe parcursul celor doua zile de conferinta veti beneficia de un mediu favorabil pentru stabilirea de relatiilor comerciale cu clientii sau furnizorii care va suscita interesul, iar daca doriti sa va expuneti produsele intr-o mini-expozitie va punem la dispozitie spatiul in mod gratuit. De asemenea, va puteti inscrie la sesiunea de intalniri bilaterale pentru a participa la discutii directe, fata in fata, pe baza unei agende prestabilite, cu potentiali parteneri de afaceri, a declarat Valentin Cismaru, presedintele Camera de Comert si Industrie Valcea.

Wine Bottles

Printre temele conferintei se numara: „Piata romaneasca a vinurilor, sustinuta de Asociatia Producatorilor si Exportatorilor de Vinuri din Romania, „Cupajarea vinurilor asistata de sistem expert – o modalitate eficienta de mentinere si extindere a pietii de vinuri, „Influenta schimbarilor climatice asupra evolutiei sortimentelor si calitatii vinurilor in Podgoria Dragasani sau „Oportunitati de dezvoltare a industriei vinurilor in Ungaria sustinuta de Andrew Fieldsand, de la Research Institute of Agricultural Economics (AKI Hungary).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302