Caravana HR Club a pornit prin tara

Caravana HR Club a pornit prin tara
person Horeca
access_time_filled

Caravana HR Club a pornit prin tara

Asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania, HR Management Club a lansat programul „Caravana HR Club, care se deruleaza in perioada 26 octombrie-9 decembrie 2010. Proiectul, aflat la prima editie face parte din obiectivul HR Club de a sustine dezvoltarea domeniului resurselor umane in Romania.

hrclub2

„Prin acest proiect HR Club isi propune sa fie mai aproape si sa ii sustina activ pe profesionistii in resurse umane la nivel local, sa le ofere acces la know-how-ul si la bunele practici impartasite de cei peste 400 de membri ai sai, se arata in comunicatul de presa.

Caravana va poposi in 14 orase din tara si anume Constanta, Alexandria, Targu Jiu, Craiova, Targoviste, Iasi, Pitesti, Braila, Bacau, Bihor, Brasov, Timisoara, Cluj si Ploiesti. Primul popas al Caravanei a fost la Constanta, pe 26 octombrie, la hotel Malibu, unde a avut loc o conferinta de lansare a proiectului „Retea nationala de centre de informare si consiliere privind cariera, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

hrclub

Urmatorul popas va fi la Alexandria, pe 28 octombrie. in cadrul proiectului, se vor sustine masterclass-uri si prezentari ale asociatiei in fata a aproximativ 1400 de specialisti in resurse umane, reprezentanti ai managementului de varf si oficialitati locale.

HR Club este asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania. HR Club numara in prezent peste 400 de membri din aproximativ 300 de companii multinationale si romanesti cu peste 150.000 de angajati ce provin din toate industriile, cat si din sectorul serviciilor. incepand cu anul 2007, HR Club este membru al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) precum si a Federatiei Internationale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302