Creste numarul job-urilor in industria ospitalitatii din UK

Creste numarul job-urilor in industria ospitalitatii din UK
person Horeca
access_time_filled

Creste numarul job-urilor in industria ospitalitatii din UK

Industria ospitalitatii din Marea Britanie poate crea inca 236.000 de noi locuri de munca pana in anul 2015. British Hospitality Association a publicat recent raportul „Crearea de noi locuri de munca in industria ospitalitatii din Marea Britanie, in care estimeaza, ca pe langa cei 2,4 milioane de angajati in prezent in industria ospitalitatii, industria are capacitatea de a genera inca 236.000 de job-uri pana in 2015, insa, avertizeaza cei de la British Hospitality Association, este nevoie de sprijinul Guvernului in acest sens.

caut-job

Ufi Ibrahim, director executiv la British Hospitality Association, a declarat: „Competitia de la nivel global a reprezentat o amenintare reala pentru industria ospitalitatii si pentru turismul din Marea Britanie. Acesta a dat exemplul Chinei, tara care a adoptat in mod oficial turismul, ca fiind unul din cei cinci stalpi ai economiei sale. „Acolo, industria ospitalitatii si turismul reprezinta un motor pentru crearea de locuri de munca, iar tara a investit masiv in infrastructura, in abilitatile si educarea persoanelor din industria ospitalitatii. Deja, China este a doua tara din lume in ceea ce priveste aportul adus de industria turismului la economia tarii, fiind surclasata la acest capitol doar de Statele Unite. Marea Britanie este doar pe locul sapte.

hire-me

Directorul executiv British Hospitaliy Association a mai spus ca industria ospitalitatii poate sa reprezinte unul dintre factorii cheie in redresarea economica, prin capacitatea sa de a genera noi locuri de munca, si ca, asteapta o schimbare de viziune din partea guvernului, in acest sens. „Este timpul ca noi, cei din Marea Britanie sa recunoastem acest lucru. Sieste timpul sa luam masuri care sa ne asigure nu doar supravietuirea in industria ospitalitatii si a turismului de la nivel mondial, dar ce e mai important, sa ne asigure cresterea, dezvoltarea.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302