Incepe festivalul de dulciuri ChocoFest!

Incepe festivalul de dulciuri ChocoFest!
person Horeca
access_time_filled

Incepe festivalul de dulciuri ChocoFest!

Festivalul de dulciuri ChocoFest isi redeschide portile intre 16 si 17 octombrie 2010, la restaurantul Villa Rodizio din Bucuresti. Vizitatorii vor putea degusta si achizitiona diverse specialitati din ciocolata, bomboane fondante, dulceturi, checuri, cozonaci, ciocolata de casa, prajituri si chiar dulciuri bio. Iar pentru ca decorul sa fie complet, organizatorii pun la dispozitie diverse sortimente de cafea si ceaiuri. Festivalul ChocoFest, ajuns la a treia editie, debuteaza sambata la 10:00 dimineata si isi inchide portile duminica la 18:00. Intrarea este libera.

festivalul-de-ciocolata

Expozitia cu vanzare promite multe variatiuni pe aceeasi tema, pentru toate gusturile si buzunarele. Pralinele de ciocolata si bomboanele fondante vor sta alaturi de cozonaci afumati si placinte cu mere, de prajituri si delicatese din cele mai diverse, de la simplele specialitati din miere, la baclavale cu visine, prajituri de casa si specialitati traditionale maramuresene, dulciuri din Budapesta, praline belgiene Bruyerre si Leonidas si dulciuri dietetice.

felicitari-online-bomboana_din_ciocolata-1270

Cele doua editii anterioare au pus pe tava o paleta larga de optiuni, care au fost primite foarte bine de public. Printre principalele atractii s-au numarat placintele maramuresene si prajiturile de casa: „Extraordinar, n-am mai mancat asa ceva de cand eram mica si facea bunica mea prajituri”, a declarat o participanta la ChocoFest.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302