Cu ocazia FITS, hotelurile şi pensiunile din Sibiu sunt arhipline

Cu ocazia FITS, hotelurile şi pensiunile din Sibiu sunt arhipline
person Horeca
access_time_filled

imparatUn tur al hotelurilor și pensiunilor din Sibiu realizat de ziarul Tribuna din Sibiu, arată că unitățile de cazare sunt pline până la refuz. Cei mai mulți dintre cei cazați fac parte din companiile de teatru care participă la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu 2011 (27 mai – 5 iunie) aflat în plină desfășurare, dar și simplii turiști, care au venit special pentru cel mai important eveniment cultural de la Sibiu. Pentru companiile participante la eveniment au fost rezervate aproximativ 2000 de locuri în hotelurile și pensiunile din Sibiu.
„Astăzi, nu mai avem nicio cameră. Avem turiști care au nimerit în plin Festival și și-au prelungit concediul, dar și turiști care au venit special pentru acest eveniment”, au spus reprezentanții Huet Residence.
ramadasibiuCei mai împătimiți spectatori ai FITS și-au rezervat din timp cameră cu vedere în Piața Mare a orașului, pentru a fi tot timpul martorul evenimentelor culturale. „Avem turiști care și-au rezervat din timp și au specificat că vor cameră cu vedere în Piața Mare pentru toată perioada Festivalului de Teatru. Hotelul nostru este plin astăzi”, au spus cei de la Hotel Am Ring.
Hotelul Ramada este plin până la refuz în această perioadă. Reprezentanții Hotelului de 4 stele din centrul Sibiului spun că au cazat, în această perioadă, participanți la Festival, în mare parte, dar și persoane care au venit în Sibiu pentru afaceri. „Hotelul este plin în acest moment, dar nu se datorează doar Festivalului. În această perioadă sunt cazate la noi numeroase persoane care au venit la conferințe pe diferite teme și au închiriat din timp camere”, au spus oficialii hotelului Ramada.
festivalsibiuÎn Piața Mică, la Hotel Casa Luxemburg, este, de asemenea, plin. Și, după cum spun reprezentanții hotelului, nu prea sunt șanse să fie găsit un loc liber până în data de 5 iunie, decât foarte greu.
Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu a rezervat aproape 2.000 de locuri în hotelurile și pensiunile din Sibiu pentru companiile care participă anul acesta la cea de-a XVIII-a ediție a evenimentului. O parte dintre participanți au fost cazați la Ocna Sibiului, pentru că Sibiul nu a mai avut locuri. Potrivit oficialilor FITS, rezervările pentru aceste persoane s-au realizat din luna ianuarie, mai ales că unele companii au dorit cazări la un hotel de minimum 4 stele.
Sursa: Ziarul Tribuna.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302