Michele Meoni, COO-ul Continental Hotels, părăseşte lanţul hotelier

Michele Meoni, COO-ul Continental Hotels, părăseşte lanţul hotelier
person Horeca
access_time_filled

Meoni_ContinentalDupă o contribuție activă de peste 4 ani în lanțul hotelier Continental, Michele Meoni va părăsi poziția managerială de coordonare a activităților operative ale companiei. Continental Hotels a anunțat în comunicatul de presă că îi mulțumește domnului Meoni pentru colaborare și îi dorește mult succes în demersurile sale viitoare.
Lanțul Continental Hotels a fost înființat în anul 1991, fiind dedicat încă de la început furnizării unor servicii de 3 și 4 stele pe segmentul turismului de afaceri. Prin relansarea în 2009 a Grand Hotel Continental s-a adaugat lanțului Continental Hotels și o proprietate de 5 stele.

Logo-continentalOrașele în care lanțul Continental Hotels este prezent sunt București, Constanța, Sibiu, Arad, Oradea, Tîrgu Mureș, Suceava, Turnu Severin și Porțile de Fier, totalizând peste 1860 de camere. Portofoliul Continental cuprinde de asemenea și brand-urile: Continental Forum, Hello Hotels, Tekaffe, Balkan Bistro. Continental Hotels colaborează, prin intermediul mărcii Ibis, cu Accor, una din cele mai importante companii hoteliere la nivel mondial.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302