Cursuri AHA pentru angajaţii din industria ospitalităţii

Cursuri AHA pentru angajaţii din industria ospitalităţii
person Horeca
access_time_filled

American Hotel Academy lansează în luna august un program de studiu dedicat persoanelor care activează în industria ospitalității din România – Summer Executive Program, compus din 3 cursuri, a câte trei zile fiecare: „Sales, Sales&Sales!”, „Social Media&Mobile Marketing for Hotels” și „Service Marketing Planning”. AHA este prima școală internațională de management hotelier din România, fiind înființată la Brașov în 2007.

laAHA
Prima serie de cursuri intensive de vară se vor derula în perioada 8-16 august 2011 și se adresează persoanelor care activează în industria ospitalității de minim 12 luni, în mod special celor cu responsabilități în marketing și vânzări.

cursAHA_2„Summer Executive Program (SEP) este o oportunitate excelentă pentru toți participanții de a explora noi modalități de a atrage, dobândi și mai ales fideliza clienții, activități vitale pentru orice organizație din domeniul hotelier și care vor putea astfel să își asigure succesul, indiferent de situația economică actuală” potrivit lui Mark Rosenbaum, unul dintre lectorii americani care vor susține aceste cursuri.
Programul se va desfășura în campusul American Hotel Academy situat în Timisul de Sus – Brașov. Candidații interesați sunt așteptați să se înscrie până la data de 31 iulie.
„Participanții vor descoperi un program susținut de lectori internaționali, manageri de succes sau profesori universitari, care oferă soluțiile de pregătire profesională continuă de care au nevoie pentru succesul în afaceri sau în propria carieră”, se arată mai în comunicatul de presă.
Despre American Hotel Academy
American Hotel Academy este specializată în formare profesională pentru industria ospitalității și este unică în România prin specificul său. Centrul de Formare Profesională Continuă își propune să dezvolte și să ofere programe de pregătire pentru toate pozițiile din cadrul unui hotel sau restaurant, de la personalul de linie până la top management.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302