DoubleTree by Hilton Ploieşti se va deschide în iarna 2013 – 2014

DoubleTree by Hilton Ploieşti se va deschide în iarna 2013 – 2014
person Horeca
access_time_filled

Al treilea hotel DoubleTree by Hilton din România se va deschide în Ploiești în iarna 2013 – 2014, în urma conversiei hotelului Prahova Plaza la brandul Hilton Worldwide, au declarat pentru site-ul Horeca, oficialii DoubleTree by Hilton.

Conversia hotelului din Prahova Plaza în DoubleTree by Hilton constă în extinderea construcției și modernizarea clădirii existente, precum și alinierea serviciilor și produselor la standardele DoubleTree by Hilton care stau la baza culturii CARE.”, ne-au declarat aceștia.

conversieprahovaplaza

Hotelul DoubleTree by Hilton care va fi deschis la Ploiești, va fi dezvoltat în regim de franciză (la fel ca DoubleTree by Hilton București), compania hotelieră Hilton Worldwide semnând în acest sens un contract cu firma Valdor SRL pentru actualul hotel Prahova Plaza. Hotelul se va transforma astfel în DoubleTree by Hilton, după renovarea și efectuarea unei serii de îmbunătățiri.

„Am alocat resurse de dezvoltare în România, considerând-o o piață importantă în cadrul planurilor noastre de creștere la nivel european. Semnarea tranzacției cu privire la DoubleTree by Hilton Ploiești demonstrează atracția mărcii pe piață, în special pentru hotelurile nou construite sau convertite”, a declarat Patrick Fitzgibbon, Senior Vice President Development, Europa și Africa, Hilton Worldwide, la momentul semnării contractului cu SC Valdor SRL.

Situat în centrul orașului Ploiești, la doar 52 de km de aeroportul Otopeni, hotelul Prahova Plaza are o capacitate de 250 de locuri de cazare, distribuite în 10 apartamente, 20 double și 109 single. Hotelul mai dispune de 2 saloane – restaurant, 2 săli de conferințe și un bar.

hotelprahovaplazaploiesti

Primul hotel DoubleTree by Hilton din România a fost deschis în vara anului 2011 în centrul Bucureștiului, în urma rebranduirii Bucharest City Piața Unirii. În urma unor ample lucrări de renovare, hotelul a fost complet transformat pentru a se încadra în standardele brandului DoubleTree by Hilton. A urmat apoi deschiderea hotelului DoubleTree by Hilton din Oradea, în septembrie 2012. Hotelul de 147 de camere din Oradea s-a deschis ca urmare a unei investiții considerabile a partenerului proprietar SIF Banat Crișana și a SC Calipso SA.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302