Eugen Grosu este Bucătarul de Aur al Bucureştiului 2011

Eugen Grosu este Bucătarul de Aur al Bucureştiului 2011
person Horeca
access_time_filled

În seara zilei de 14 decembrie, în cadrul celei de a treia ediții a competiției „Bucătarul de Aur al Bucureștiului 2011 – Regândim Tradiția”, Eugen Grosu, bucătar șef la restaurantul Casa Doina a obținut premiul I și trofeul concursului gastronomic. Ajutat ca și în semifinală de Andrei Asandei, Eugen Grosu a impresionat juriul atât prin meniul pregătit pentru seara finalei, cât și prin buna asociere a vinurilor cu preparatele culinare.

BA2011-EugenGrosu

BA2011-Preparat_Eugen
Premiul doi a fost obținut de Ashlie Thomas Dias, bucătar șef la Crowne Plaza, iar premiul trei l-a obținut Petre Vartolomei, bucătar șef la SC Cautis.

BA2011-Dias

BA2011-Petre
Juriul a avut următoarea componență:
•  Henrik Sebok – Executive Chef Hotel Howard Johnson,
•  David Contant – Bucătarul de Aur 2009,
•  Marian Timofti – sommelier,
•  Cornelia Ghișoi – singura femeie din SE Europei căreia Asociația Mondială a Bucătarilor și Cofetarilor (WACS) i-a acordat titlul de „Lady Chef”.

BA2011-juriu

BILANCIA, sponsor oficial al evenimentului a oferit câștigătorilor următoarele premii:

•  1. Locul I (Bucătarul de Aur al Bucureștiului): un training de specializare la centrul de pregătire Angelo Po în Italia (3 zile/2 nopți, cazare, transport , masă asigurate de Angelo Po) + un mixer KITCHENAID – Heavy Duty.
•  2. Locul II – un mixer KITCHENAID Classic + un set de oale MORINOX.
•  3. Locul III – un blender KITCHENAID Artisan
De asemenea, fiecare ajutor de bucătar, dintre cei clasați pe primele 3 locuri, a primit câte un sifon de frișcă ISI + un set de cartușe, la fel și bucătarii clasați pe locurile IV și V.

BA2011-bucatarie
Competiția din acest an a fost organizată de Compania de Investiții în Turism (CIT) și Federația Bucătarilor din România, în parteneriat cu Aroma Center, Bilancia și Ramada Parc Hotel.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302