Expoziţii de echipamente şi dotări pentru industria ospitalităţii

Expoziţii de echipamente şi dotări pentru industria ospitalităţii
person Horeca
access_time_filled

Brașovul găzduiește la începutul anului 2012 două expoziții de echipamente și dotări pentru industria ospitalității: HoResCa de Brașov (în perioada 21 – 24 februarie) și HorExpo Brașov (23 – 26 februarie). Dedicat profesioniștilor din sectorul hotelier și restaurație, HoResCa invită producători, distribuitori, importatori și exportatori de produse și servicii destinate industriei hoteliere și restaurantelor, cafenele, baruri, furnizorilor de servicii de catering să își expună ofertele la târg.
horescalogo„La HoResCa de Brașov 2012, marile companii cu profil hotelier și de restaurație, pensiunile, restaurantele, barurile vor afla noile tendințe din industria ospitalității, atât din categoria dotări cât și din sectorul alimentar și vor avea ocazia unor contacte directe cu producătorii sau furnizorii de produse și servicii specifice (…) Și la această ediție, organizăm un sector destinat produselor alimentare (materii prime pentru bucătarii, produse finite alimentare și băuturi destinate desfacerii în restaurante, baruri, hoteluri), completând astfel gama de produse și servicii utilizate în industria ospitalității”, se arată în comunicatul de presă. HoResCa va avea loc la International Trade Center Brașov.
Tot cam în aceeași perioadă, 23-26 februarie 2012, Brașovul găzduiește și expoziția regională de echipamente și dotări hoteluri, restaurante, baruri și catering – HorExpo.

horexpologo

Sunt invitați să participe la acest eveniment producătorii, importatorii și dealerii de echipamente și mașini pentru bucătării de capacitate mare, mobilă, accesorii, echipamente de bucătărie, tacâmuri, unelte, echipamente de servire și veselă, echipamente pentru catering, mașini de cafea, mașini pentru producerea și servirea băuturilor, frigidere, mașini și echipamente pentru spălarea vaselor, produse alimentare, băuturi, textile pentru hoteluri ș.a (vedeți lista completă pe site-ul evenimentului). Locația HorExpo Brașov este Business Park, care nu este aleasă întâmplător, potrivit organizatorilor „fiind amplasată într-o zonă comercială a orașului și având un aflux zilnic de aproximativ 40.000 de oameni interesați de achiziționarea de bunuri și nu numai”, se arată în comunicatul de presă. HorExpo Brașov este organizat de Exposistem SRL.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302