Evenimentul anual Opel 24h

Evenimentul anual Opel 24h
person Horeca
access_time_filled

Vineri, 15 aprilie, și sâmbătă, 16 aprilie, în cadrul acțiunii Opel 24h începând cu ora 9 dimineața și până la ora 21, distribuitorii Opel sunt pregătiți să întâmpine la showroom clienții interesați de oferta unică din 2011.

opel-logo

Consilierii de vânzări vor prezenta clienților cele mai bune oferte pentru un pachet complex: automobil Opel, garanție extinsă, mobilitate extinsă, CASCO special, soluții financiare complete. La această acțiune participă toti dealerii Opel din țară având un program extins. Timp de 2 zile, Opel oferă condiții unice la automobile, servicii post-vânzare, accesorii și finanțare, toate ofertele fiind valabile în limita stocului disponibil. Toate mașinile din gama Opel, inclusiv modelele comerciale, sunt incluse în campania celor mai bune oferte din an, Opel 24h, disponibilă doar 24 de ore și numai în showroom-urile Opel.

Union_Motors1

În ambele zile, mașini de drive-test stau la dispoziția clienților pentru a-i convinge de ce campania Opel 24h este o ofertă pe care nu trebuie să o piardă:

  • 40% reducere la accesorii
  • 23% reducere la garanția extinsă
  • 25% reducere pentru asigurarea CASCO
  • Ofertă financiară „Cetelem 24h”: 4 luni de grație la plată și rata fixă în lei

opel_corsa_facelift_2011_3

Noul Opel Corsa completează fiabila gamă Opel

Mult-premiatele modele Opel sunt apreciate pentru designul și calitățile lor, dar și pentru fiabilitatea dovedită. Marca a venit deja cu noutăți în acest an: noul Opel Corsa, recent lansat la showroom-uri și noul Antara, plecat chiar în această săptămână să descopere cele mai frumoase peisaje din România.

Organizația germană independentă DEKKRA a evaluat 230 de modele auto în 15 milioane de acțiuni de service și, ca urmare a  numărului de defecte înregistrate, Opel Insignia a fost desemnat cel mai bun model, având o rată de defect de 96,1%. Mai important este însă că la ediția anterioară a raportului același titlu a fost atribuit tot unui model Opel, best sellerul Corsa, dovedind că rezultatele nu sunt întâmplătoare.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302