Evolutia sectorului hotelier din Europa in luna octombrie

Evolutia sectorului hotelier din Europa in luna octombrie
person Horeca
access_time_filled

Evolutia sectorului hotelier din Europa in luna octombrie

Potrivit raportului din luna octombrie al STR Global Construction Pipeline, sectorul hotelier din Europa cuprinde 711 proiecte de hoteluri, in  diverse stadii de dezvoltare, care totalizeaza 122.301 de camere. Regiunea europeana a anuntat 328 de proiecte hoteliere in  faza de constructie, insumand 59.782 camere.

STR-Weekly_Numbers

„Situatia dezvoltarii sectorului hotelier a ramas relativ aceeasi cu putin peste 700 de proiecte in octombrie”, a spus Elizabeth Randall, managing director la STR Global. „Interesant pentru aceasta luna este faptul ca topul patru al oraselor cu cea mai activa dezvoltare a sectorului hotelier sunt Londra, Moscova, Viena si Berlinul, ceea ce reflect partial primele trei tari implicate in proiecte hoteliere: Marea Britanie, Germania si Rusia. Capitalele acestor state au in desfasurare noi proiecte si va fi interesant de vazut care vor fi rezultatele peste cateva luni.”

STR-forecast_1

in aceasta perioada in 2009, in Europa au fost deschise 215 proiecte hoteliere cu 33.226 camere. in prezent in regiune sunt 72 de proiecte cu 10.250 de camere care asteapta sa se deschida pana la sfarsitul anului. in 2011 sunt asteptate sa fie inaugurate 298 de hoteluri totalizand 52.601 camere, iar in 2012 sunt asteptate 206 de hoteluri insumand 38.018 camere.

chart_two_growth_and_fall

STR Global furnizeaza clientilor sai, operatori hotelieri, dezvoltatori, investitori, analisti si furnizori din industria hotelariei, acces la situatia hotelurilor din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia Pacific si America de Sud. Compania este o sursa globala de date hoteliere care acopera aceasta industrie zilnic si lunar si ofera atat estimari si predectii, cat si date despre profitabilitatea si dezvoltarea sectorului hotelier.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302