Federatia Somelierilor din Romania isi deschide centre zonale

Federatia Somelierilor din Romania isi deschide centre zonale
person Horeca
access_time_filled

Federatia Somelierilor din Romania isi deschide centre zonale

Federatia Somelierilor din Romania a hotarat crearea unor centre zonale de reprezentare, cu scopul de a promova si implementa meseria de somelier, dar si de a reprezenta astfel asociatiile profesionale de profil, reunite pe plan national sub cupola Federatiei.

FSR

Comitetul Director al FSR, format din Sergiu Nedelea, Presedinte; Laurentiu Achim Avram, Vicepresedinte; Madalina Dorobantu, Secretar general; Tonel Ionescu, director juridic si Marian Timofti, Director tehnic/evenimente, a hotarat crearea acestor centre zonale de reprezentare, numind in acest sens ca reprezentanti zonali pe urmatorii somelieri: Vlad Muresan, pentru zona Transilvaniei, Claudiu Marandici pentru Moldova, Bogdan Dumitrescu si Stelian Åžtefan, pentru Muntenia. Somelierii mentionati sunt profesionisti atestati, cu o intensa activitate in domeniu.

sergiu cu vin

Vlad Muresan – este Somelier/Maitre d’Hotel, la Hotelul Opera Plaza de 5 stele, din Cluj Napoca, promotor al conceptului „Cultura Vinului”, a obtinut locul II la Trofeul Somelierilor din 2009 si este castigatorul marelui premiu la concursul Maitre d’Hotel – Cupa Marian Bugan, 2010.

Claudiu Marandici – Somelier/F&B Manager-Restaurant Ralet Iasi, consultant import si distributie vinuri.

Bogdan Dumitrescu – Somelier/Consultant in industria ospitalitatii- VINEXPERT, Semifinalist Trofeul Somelierilor 2008, membru in juriile de specialitate, Cavaler al Vinului European.

Stelian Åžtefan – Somelier/Consultant in managementul Turistic, experienta internationala in promovarea si comercializarea vinurilor.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302