Ghidul Vinul.ro 2011 se lanseaza pe piata saptamana viitoare

Ghidul Vinul.ro 2011 se lanseaza pe piata saptamana viitoare
person Horeca
access_time_filled

Ghidul Vinul.ro 2011 se lanseaza pe piata saptamana viitoare

Pentru al doilea an consecutiv, Vinul.Ro  lanseaza cartea¾Ghidul Vinul.Ro”, editia 2011, un instrument informativ menit sa vina atat in ajutorul consumatorilor obisnuiti, fara prea multe cunostinte in domeniul vinurilor, dar si al pasionatilor impatimiti de acest domeniu. Lansarea va avea loc pe 11 decembrie 2010, la libraria Diverta din Mallul Baneasa, Bucuresti. Aceasta carte contine repere clare, informatii relevante si judecati critice impartiale despre vinuri romanesti si straine ce pot fi gasite pe rafturile magazinelor.

ghidul-vinul.ro-2011-208x300

Editorii cartii „Ghidul Vinul.Ro 2011”, au analizat aproape toata oferta de vinuri romanesti din magazinele de retail si nu numai, astfel incat, avand acest instrument la indemana, cititorii Ghidului Vinul.Ro 2011 vor fi mai feriti de riscul de a da bani buni pe un produs prost.

Ghidul Vinul.Ro contine judecati si analize critice ale vinurilor ce pot fi intalnite in magazine si retele de retail, dar si in magazinele specializate. Punctajele vinurilor prezentate in carte au fost acordate urmarindu-se grila de punctare Vinul.Ro, un sistem prietenos, foarte usor de inteles, chiar si de catre cititorii cu mai putine cunostinte in domeniu.

multe vinuri

Ghidul este impartit in doua sectiuni: vinuri autohtone (albe, rosii, rose), clasificate pe soiuri (Sauvignon blanc, Riesling, Feteasca alba, Feteasca regala, Chardonnay, Tamaioasa romaneasca, Muscat ottonel, Pinot Noir, Merlot, Feteasca neagra si Cabernet Sauvignon), si vinuri straine, impartite la randul lor in functie de tara de provenienta. Fiecare soi in parte este caracterizat printr-o „fisa tehnica”, care descrie clar originea si caracteristicile soiului analizat. De asemenea, fiecare vin degustat si prezentat in carte este insotit de fotografia sticlei, informatii despre producator, pretul de retail, precum si notele de degustare si punctajele acordate de catre editorii Vinul.Ro.

vin2002

Un capitol al cartii a fost dedicat unor materiale informative despre vin, tehnicile de servire ale acestuia si despre aspectele benefice ale vinului asupra sanatatii omului. De asemenea, in ultimul capitol al „Ghidului Vinul.Ro 2011” poate fi gasita si lista vinurilor medaliate in cadrul concursului Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010, dar si un index al celor mai bine punctate vinuri din carte.

Ghidul Vinul.Ro 2011 este tiparit fullcolor, in conditii grafice deosebite si va putea fi gasit, in magazinele specializate de vin din Bucuresti si din tara, precum si prin vanzare directa prin internet.

Sursa: Vinul.ro

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302