Horeca Expo – cel mai nou eveniment dedicat industriei ospitalităţii din ţară

Horeca Expo  – cel mai nou eveniment dedicat industriei ospitalităţii din ţară
person Horeca
access_time_filled

Complexul expozițional Exporom de lângă București va organiza în perioada 14-17 martie HORECA EXPO, un eveniment dedicat industriei ospitalității, echipamentelor și dotărilor pentru hoteluri, restaurante, cafenele și firme de catering.

Cu o nouă viziune asupra evenimentelor business to business (B2B), HORECA EXPO își propune să devină un etalon pentru această industrie și urmărește să aducă față în față companiile și specialiștii din domeniu, asociațiile și organizațiile de profil.”, se arată într-un comunicat de presă, emis astăzi de reprezentanții Exporom.

expozitiehorecaexporom

Pe durata celor 4 zile ale manifestării, expozanții sunt invitați să prezinte, într-un spațiu de 12.500 mp, cele mai avansate produse și servicii dedicate industriei HORECA precum: echipamente hoteliere, echipamente pentru bucătării și baruri, produse de curățenie și dotări pentru băi, sisteme electrice și decorațiuni, sisteme de securitate și IT, instalații, echipamente pentru piscină și wellness, produse alimentare și băuturi.

Obiectivul principal al manifestării HORECA EXPO este crearea unei platforme pentru expunerea completă a ofertei din domeniu, prezentarea celor mai noi produse și servicii, facilitarea comunicării B2B, crearea de noi relații de afaceri care să se concretizeze în noi contracte și o dinamizare a activității din domeniu.

Expozanții sunt invitați să se înscrie până la 1 martie 2013 pe www.horecaexpo.ro, iar companiile care se înscriu până la 31 ianuarie beneficiază de un discount de 10%.

horecaexpo2

Expozanții și vizitatorii se vor bucura de o serie de evenimente conexe care vor avea loc în cadrul HORECA EXPO:

•  „Laboratorul de Vin” ” procedee, sfaturi și secrete dezvăluite de experți în domeniu.
• „Salonul Gastro” ” locul de inspirație unde vor avea loc concursuri importante în fiecare zi: Bucătarul Anului, Cel mai bun Cofetar, Cel mai rapid Barman.
•  „Școala de Gătit” ” show-uri gastronomice realizate de mari bucătari români.
Accesul în spațiul expozițional se va face pe baza biletului de intrare, iar transportul vizitatorilor va fi gratuit.

Despre complexul Exporom

Exporom este cel mai nou centru expozițional modern cu servicii integrate de tipul și la nivelul celor existente în Europa. Cu o investiție de 15 milioane de euro și cu o suprafață actuală de 12.500 mp cu potențial să ajungă până la 50.000 mp, Exporom își propune să devină principalul jucător pe piața organizării de expoziții, conferințe și alte evenimente.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302