HOTEL & CATERING 2010 – editia a VIII-a

HOTEL & CATERING 2010 – editia a VIII-a
person Horeca
access_time_filled
HOTEL & CATERING 2010 – editia a VIII-ahotel_cateringEXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj deschid incepand de miercuri, 3 martie, si pana duminica, 7 martie 2010, cel mai important Targ specializat in dotari pentru hoteluri, restaurante, catering, din zona central nord-vestica a tarii: HOTEL & CATERING 2010.
Aflat la cea de a VIII-a editie, Targul HOTEL & CATERING reuneste firme care s-au specializat in amenajari si dotari, oferind echipamente si servicii pentru: hoteluri, restaurante, baruri; cofetarii si patiserii; pizzerii; fast-food; cantine, discoteci; cluburi, cazinouri; catering; spalatorii; curatatorii.
Conform traditiei, si editia 2010 pregateste vizitatorilor de specialitate si publicului larg un atractiv Program de ManifestÇiri conexe. in cadrul acestuia, va avea loc cea de a II-a editie SHOW GASTRONOMIC, cu demonstratii culinare sustinute de maestrii bucatari specialisti din elita gastronomica nationala. Pe toata perioada manifestarii vor fi degustari de produse, atat a celor de la demonstratiile culinare, cat si degustari de cafea sau dulciuri. HOTEL & CATERING a fost inaugurat in anul 2003 si este, prin excelenta, unul dintre targurile marca EXPO Transilvania. Editia de anul trecut a impresionat prin profesionalismul si eticheta impusa de firmele expozante.
Calitatea produselor aduse precum si standardele serviciilor oferite de firmele participante au confirmat inca o data statutul targului HOTEL & CATERING de cel mai important eveniment expozitional de profil din Transilvania.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302