Zilele Selgros – Bucuresti Berceni

Zilele Selgros  – Bucuresti Berceni
person Horeca
access_time_filled

Fiecare eveniment dureaza doua zile si se adreseaza tuturor clientilor Selgros, in mod special clientilor profesionisti din domeniile Gastronomie si Retail. Pe langa ofertele speciale foarte atractive, vizitatorii Zilelor Selgros vor beneficia de prezentari si demonstratii de produse, degustari si schimburi de informatii cu principalii furnizori de produse alimentare si nealimentare. Scopul comun al companiei Selgros si al furnizorilor sai este de a afla nevoile, observatiile si propunerile consumatorilor pentru a creste calitatea serviciilor oferite. Pentru gastronomi se organizeaza un program special in a doua zi a evenimentelor care cuprinde o intalnire cu Maestrul in Arta Culinara Jakob Hausmann, o vizita in carmangeria Selgros cu prezentarea fluxului de productie, a utilajelor si a masurilor de igiena alimentara precum si o demonstratie practica de gatit a maestrului Jakob Hausmann. Primele doua evenimente Zilele Selgros vor avea loc
joi 25.02. – vineri 26.02.2010 la Selgros Berceni si joi 04.03. – vineri 05.03.2010 la Selgros Pantelimon, intre orele 11.00 – 20.00.
Sunt invitati toti cei interesati de un comert modern, eficient si avantajos si care vor sa profite de aceasta ocazie speciala pentru a intra in contact direct cu reprezentantii producatorilor si importatorilor produselor din sortimentul Selgros.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302