Idei de afaceri la pachet: International Franchise & Branding Exhibition

Idei de afaceri la pachet: International Franchise & Branding Exhibition
person Horeca
access_time_filled

Idei de afaceri la pachet: International Franchise & Branding Exhibition

vizual Ati visat vreodata sa porniti propria afacere, dar nu stiati cum sa incepeti? Veniti sa aflati totul despre ceea ce presupune o astfel de afacere direct de la expertii in domeniu.  Brand-uri renumite, retete de succes, pasii de urmat pentru lansarea unei afaceri – toate acestea va asteapta in perioada 20-22 mai, la World Trade Plaza Bucuresti, in cadrul expozitiei internationale de francize si branding – IFBE 2010. Evenimentul este organizat de Asociatia Romana de Franciza (ARF) in parteneriat cu Euroexpo Trade Fairs.
IFBE 2010 are ca scop Ãimbunatatirea pietei autohtone de francize, dar si o mai buna conectare cu piata internationala, reunind expozanti din diferite tari ale UE.
IFBE este singura expozitie din regiune care ofera posibilitatea expozantilor de a interactiona cu oameni de afaceri, investitori si antreprenori din Romania.
in ceea ce-i priveste pe vizitatori, acestia vor avea ocazia sa se informeze direct de la sursa si sa-si aleaga franciza potrivita in functie de buget si competente. Totodata, pe data de 20 mai, IFBE este gazda Conferintelor ARF sustinute de speakeri renumiti din tara si din strainatate. Francizorii internationali prezenti la IFBE 2010 vor avea sansa sa cunoasca indeaproape regiunea Balcanica si a Marii Negre – zona aflata in plina dezvoltare, dar si un loc ideal pentru a-si lansa si extinde conceptele  de franciza.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302