Impresii de la a IV-a ediție a “Arenei Bucătarilor” Mamaia

Impresii de la a IV-a ediție a “Arenei Bucătarilor” Mamaia
person Horeca
access_time_filled

arena5Cea mai gustoasă și apetisantă rețetă a verii 2012 este următoarea: se iau 30 de echipe de bucătari pricepuți de la cele mai căutate restaurante din România, se construiește o arenă de spectacol culinar chiar în mijlocul celei mai populate plaje de pe litoralul românesc, se amplasează acolo mini-bucătăriile concurenților și li se pun la dispoziție ingredientele, i se dă microfonul lui Cătălin Dezbrăcatu, se prepară pentru public un vițel și un berbecuț la proțap, iar pentru copii se pun la cale o sumedenie de distracții care mai de care mai gustoase și haioase.
Din toate aceste ingrediente rezultă cel mai fierbinte și atrăgător eveniment al verii, ediția a patra a Arenei Bucătarilor Selgros. Pe 10 august 2012, toți cei care s-au aflat în zona La Piazzetta din Mamaia au avut șansa de a se bucura de un show total care a îmbinat arta culinară, priceperea barmanilor și distracția în aer liber lângă malul mării.

Arena1
Câștigătorii ediției a patra a Arenei Bucătarilor Selgros sunt următorii:
Premiul I – Restaurant To Chefs Oradea ” 10.000 lei
Premiul al II-lea – Pizzeria Bella Italia Braila ” 7.000 lei
Premiul al III-lea – Kasho Lounge Brasov ” 5.000 lei
Premiul al IV-lea – Restaurant Nobori Cluj Napoca- 3.000 lei
Premiul al V-lea – Hotel Iaki Mamaia ” 3.000 lei

Premiul special Chef Cezar a fost acordat Complexului Bulevard, care va beneficia de training la locația proprie cu Chef Cezar Munteanu. Cupa ANBCT a fost câștigată de Casa Don Timișoara.
arena4
În paralel cu concursul profesioniștilor, cinci dintre cei mai talentați bloggeri preocupați de secretele bucătăriei s-au întrecut într-o competiție pusă la cale de revista GoodFood, iar cei mai talentați și spectaculoși barmani din România au oferit demonstrații palpitante de flair în cadrul Arenei Barmanilor.

Competiția Arena Bloggerilor a avut și ea remarcații ei:
Premiul I – Anca Feodor- 1.500 lei, Premiul al II-lea – Andreea Nitu- 1.000 lei, Premiul al III-lea – Irina Bucsa- 600 lei.

arena2Câștigătorii concursului de flair din Arena Barmanilor sunt:
Premiul I – Vali Luca, Premiul al II-lea ” Razvan Dinu , Premiul al III-lea – Liviu Croitoru.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc, unde a început activitatea în anul 2001 și deține în prezent 19 magazine. Selgros face parte din grupul elvețian TransGourmet Holding SE, care este a doua companie ca mărime în Europa, în sectorul de comerț cash&carry și food service.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302